|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
duruecem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şub 2017 Saat 09:17 |
Bir aydır başedemediğim grip son olarak orta kulak iltihabına sebep oldu.Teşhişin yanlış olma ihitmalini düşündüm.Ama sizin kulağında bişey olsa ağrıdan duramaz dediğiniz aklıma geldi.2 gecedir kulağının içine parmağını sokmaya çalışarak uv uv diye ağlıyor calpol vermeme rağmen ağrı dinmedi.
Ateş 37,2 ölçüyorum yoğun bir ateş yok.Huzursuzluk uykusuzluk kulak ağrısı geçmeyen burun tıkanıklığı ve öksürük. Sonuç Sağ kulakta iltihap var dedi doktor.Yazılan ilaçlar Macrol 125 mg sabah akşam 1 HAFTA Profenid ateşi olsa da olmasa da günde 3 kez dedi ama ben 2 kere verdim Fitil verdi.Yoğun ağrısı olacak 2 gece üstüste verin dedi vermedim.Dün geceyi rahat geçirdi. Rhinfant günde 2 kez Serum fizyolojik sürekli. Bide kulak damlası tedavi edici değil ağrı kesici imiş o da günde 4 kez 4 damla dedi.Sizin kulağına bişey dökmeyin dediğinizi hatırlıyorum.Ağrılı haline dayanamadığım için 1-2 kere damlattım. Doktora bactrim diyecektim ama ortakulak iltihabı olduğu için ağır mı hafif mi olur bilemedim. 3 gün içinde tekrar kontrole gelmemi istedi. BUNDAN SONRAKİ SÜRECTE BENİ NE BEKLER?YANLIŞIMIZ DOĞRUMUZ NEDİR?TEKRARLAMAMASI İÇİN NE YAPABİLİRİM?BU HASTALIKTA DA GENETİK YATKINLIK VAR MI BİLMEM AMA,BABAMIZ GEÇİRDİĞİ ENFEKSİYONLARDAN KULAK ZARI DELİNMİŞ.ZİNNAT DİYE BİR ANTİBİYOTİK VAR ONUNLA YAŞAYAN BİR TİP. Düzenleyen duruecem - 07 Şub 2017 Saat 09:22 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Kulak damlasi kullanmayin... Babanizin durumu, kullandigi "Kulak damlalari" yuzundendir. Son 10-12 seneye kadar, bu "kulak damlasi" sahtekarligi yoktu.. Simdilerde tekrar hortlamasi, sirf KBB'nin is hacminin artmasi icindir.... SADECE:Iliadin DAMLA kullanin... Damlayi nasil kullanacaginiz cok anlattim.. Dikkatlice okuyun. SAKIN; bu tip doktorlara gitmeyin... Kasten boye bir ise yaramaz tedaviler veriyorlar.. Ondan sonra da, "Buyurun ameliyata" diyebilmek icin!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Şub 2017 Saat 19:35 |
|
![]() |
|
duruecem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulak damlası kullanmayı kestim ama antibiyotik başladık 2 gün oldu tedaviyi yarıda mı keseyim.1 hafta kullanacağız dedi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hemen kesebilirsiniz. Bununla ilgili yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|