|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aymeh__ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ara 2016 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2016 Saat 16:44 |
İyi günler doktor bey çocuğum 17 aylık 3 günden beri düşmeyen ateşi vardı bugün doktora götürdük kan ve idrar tahlili istedi kan değerlerinde enfeksiyonun çok yüksek olduğunu ya yapacağını yada iğne tedavisi olacağını söyledi. İğne tedavisine başladık bugün ilk dozu vurdurduk. 3 gün iğne sonrasında kontrol edeceğim dedi tahlil sonuçlarını ve verdiği ilaçları size gönderiyorum. 1.sizce nasıl bir yol izlemeliyim acil lütfen
2. Ateş düşürücü fitilden günde gerekirse 3-4 defa kullanmamı söyledi 120mg parasetamol içeriyor bir tanesi bu kadar sayıda kullanılabilir mi gün içinde? Şimdiden çok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
aymeh__ ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ara 2016 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://i.hizliresim.com/WgGjLE.jpg
|
|
![]() |
|
http://i.hizliresim.com/R1Oqoa.jpg
|
|
![]() |
|
Apireks ten de günde 3 yarım ölçek diyor çocuğum çok halsiz düşüyor ama bu kadar ateş düşürücü kullanmam gerekir mi ? Ateş le ilgili yazılarınızı çok okudum ama insan yaşayınca bir korku oluyor o yüzden sorma gereği duyuyorum.Anlayisiniz için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC:17 cocuklar icin, ust sinirdir. Degil igne, agizdan antibiyotik bile gerekmez.. Hadise viral!! SAKIN igneleri yaptirmayin.. Igneler, :"menenjit" hastaligini bile tedavi edecek gucte... AMA, buna ragmen , 12 saat sonra atesin dusmesi gerekirken, atesi dusmeyecek.. Gripal enfeksiyon geciriyor. 4-5 gun atesi ve 2-3 hafta suren hastaligi olacak. Eski mailleri okuyun, yoksa daha cok kaziklar yersiniz.. Sizin kaziklar onemli degil, cocuk hirpalaniyor, bosuna cani yaniyor. Mumkun oldugu kadar atesini dusurmeyin.. Bagisikligin olusabilmesi icin; ates gereklidir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 27 Ara 2016 Saat 20:03 |
|
![]() |
|
10 gündür çok halsiz bir kiloya yakın kilo kaybetti ateş onu iyice düşürüyor normal mi ? Neden böyle ben burda kendimle savaşırken çevremdeki herkesle savaşıyorum inanın bu doktorlar neden böyle tanımlar koyuyor .söylediklerinizi uygulamakta zorlanıyorum maalesef ;(( doktor enfeksiyon değeri çok yüksek ya yatacak ya iğne dedi bizi çok korkuttu.
|
|
![]() |
|
İdrar tahlilini veremedik idrarinda bişey olabilir mi acaba ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktorun, hicbir seyden haberi yok, bosverin!! Cocuk, bebek, esim gibi terimleri kullanmayin.. Oglum, kizim, beyim, hanimim gibi terimleri kullanin ki bende dogru yorum yapabileyim... Erkek cocuklarinda IYE olmaz, cocuk erkek ise, Idrar ile ugrasmayin. Bu konu ile ilgili eski soru-cevaplari okuyun.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|