|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Oca 2016 Saat 00:16 |
hocam merhaba,
ailece ağır grip geçiriyoruz.. hatta sanırım domuz gribi.. çünkü karın ağrısı ve ishalle birlikte hapşırık,öksürük,burun ve geniz akıntısı ve burun tıkanıklığı, gözlerde batma ve kızarma, 2. gün başlayan ateş,halsizlik,ağrı....
bugün de ufak oğlum başladı.. 2 saattir ateşi artmaya başladı. ancak dikkatimi çekti ateş belli yerlerde yüksek, diğer yerler buz gibi.. mesela başının üstü,alın, ense, vücut sıcak, el bacak yanak, yani kalan her yer buz gibi.. önceki yazılarınızdan ellerin ayakların buz gibi olması önemli organlara kan akışı için biliyorum da, bu şekilde bacak,kol filan da aynı şekilde mi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet.. Terleme oldugunda, buharlasma sonucu satihtan isi sokuldugu icin, o bolgeler soguk olur.
|
|
![]() |
|
esra_kocabiyik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Hocam ateş hic düşmüyor. . Aşırı halsizlik ve bitkinlik var.. ve sırtı cok ağrıyor. .. dolven ve calpol verdim birer defa dünden beri.. atesine çok müdahale etmek istemiyorum ama ağrıları çok. . Özellikle sırt ağrısı. . Onereceginiz baska bisey varmi..
Serum fz. Balli limon cold mix zaten uyguluyorum.. bulantısı oluyor ve hic bisey yemiyor. . Motilium verebilirmiyim? Yada ağrılarınin hafiflemesi daha iyi hissetmesi icin bişi? Imkan olsa bi serum takiilsa azcik iyi hisseder ama hastaneler öyle kalabalikki insan gitmeye korkuyor. . Elimden gelse alip evde kendim taksam keske... Elimde eriyor cocuk nasil bi mikropsa bu.. Düzenleyen esra_kocabiyik - 23 Oca 2016 Saat 06:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Nasilda alistirdilar sizleri hemen Serum takmaya!!!! Millet de zannediyorki, Serum her derde deva... Zaten Saglikta aynen ticaretteki gibi; arz-talep icaplarina gore sekil aldi. Bu gidisatin sonu kotudur.. Agizdan beslenebilen bir hastada; SU KAYBI OLMAZ...
VE: Serum sadece "Su kaybi" oldugunda takilir. Turkiye'de oldugu gibi, hasta kendini daha iyi hissetsin diye degil! Siz sirtiniza semer vurursaniz, tabiiki binenler olur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
Hocam çocuk hic bişey yemiyor ve kusuyor.. o yüzden serum dedim.. bişey yemedigi için ağrı kesici de veremiyorum. . Kivraniyor çocuk agridan..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tamamda, su kaybi oldumu ki!!
Su kaybi icinde, en az;2-3 gun gecmesi gerekir. Agri kesici verilebilmesi icin, "tok" olmasi sart degildir. Ac iken, daha cabuk etki eder. Calpol verebilirsiniz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı esra_kocabiyik
3 gündür düşmeyen ateş, hiç bişi yemiyor, ve kusuyor.. dudakları, elleri, derisi kupkuru oldu..
pelte gibi yatıyor çocuk :( |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir gosterin, gerek gorulurse, gerekli tedavi yapilir. Mutlaka Kan sayimi yaptirin ve WBC(Lokosit) degerine bakin. 17'den dusuk ise, antibiyotik gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|