Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 1 bucuk ay kadar süren Öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum1 bucuk ay kadar süren Öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mütevazi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mütevazi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 1 bucuk ay kadar süren Öksürük
    Gönderim Zamanı: 15 Haz 2015 Saat 05:36
Dr Bey kusura bakmayin rahatiz ediyorum fakat caresizim oğlum 9 aylik 1 bucuk ay oldu hemen hemen hala öksürügü gecmedi baslarda grip oldu burun akintisi hatta tikaniklik deniklerinizi uyguladim burun sorunumuz gecti elhamdulillah fakat geceleri ozellikle gıcık seklinde oksuruk tutuyor ve uyutmuyo kendide yiprandi bebegim cok üzuluyorum ,  gunduz oksuruk az olmasina karsi tek tük ne oluyorsa gece cogaliyo ve balgamli bazen bazende kuru gicik seklinde oksuruyor Unhappy ayrica gündüz buna hapsirikta ekleniyor alerjik olabilir mi? Eğer ne yapmam gerekiyor yardım edin ne olur şimdiden teşekkürler Cry
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119511
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2015 Saat 07:59
Sabirli olun... Sakin o "Allerji" tuzagina dusmeyin. Zaten yaz geldi, kisa surede duzelecek. Sadece; Limonlu bal, Serum fi ve ColdMix kullanmaya devam edin.
Yukarı Dön
Mütevazi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mütevazi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2015 Saat 16:11
Yanıtınız için cok tesekkürler insallah gecicek sabr edicem cok sagolun dr bey 😔
Yukarı Dön
Mütevazi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mütevazi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2015 Saat 02:07
 Dr bey yine rahatsız ediyorum bebegimin gicik öksürügünün en azindan geceleri rahat uyuyabilmesi icin rahatlatacak bir ilac olarak perebron kullanmami önerir misiniz 9 aylik oğlum caresizim ne kadar sabr edicem bilemiyorum biraz rahatlatlasin istiyorum anne yüregi iste Lamp
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2015 Saat 07:48
Perebron; oksurugu arttiran bir suruptur.
1- Limonlu bal etkili olmazsa, Sicak su buharina tutun...(Dikkat edin, yakmayin)
2- Yastigini yukseltin.
3- Odasinin isisini dusurun.
Yukarı Dön
Mütevazi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mütevazi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2015 Saat 11:28
Tekrar sagolun Dr Bey birde öyle deniyeyim sicak su buharinna tutmayi fakat nasil yapicam bilmem aşiri hareketli bir oglum var zaptetmek zor olucak sanirim Disapprove
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2015 Saat 18:31
Yataginin yanina bir tabure veya iskemle koyun, kaynar su tenceresinide, onun erisemiyecegi bir mesafeye koyun. Yatak ve tencerenin ustunu kaplayacak sekilde, pike veya carsaf ile cadir yapin.
Yukarı Dön
Mütevazi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mütevazi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2015 Saat 10:44
Beni aydinlattiginiz icin cok tesekkürler yanliz yatak ve tencerenin ustune carsaf serdigimde kac dk bu sekilde durmali Dr Bey ? uyurken yapmam daha iyi olur degil mi ? Yoksa oglum kalkiyo yatagindan carsafi ustunde istemez ceker :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.