|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
Mütevazi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 1 bucuk ay kadar süren ÖksürükGönderim Zamanı: 15 Haz 2015 Saat 05:36 |
|
Dr Bey kusura bakmayin rahatiz ediyorum fakat caresizim oğlum 9 aylik 1 bucuk ay oldu hemen hemen hala öksürügü gecmedi baslarda grip oldu burun akintisi hatta tikaniklik deniklerinizi uyguladim burun sorunumuz gecti elhamdulillah fakat geceleri ozellikle gıcık seklinde oksuruk tutuyor ve uyutmuyo kendide yiprandi bebegim cok üzuluyorum , gunduz oksuruk az olmasina karsi tek tük ne oluyorsa gece cogaliyo ve balgamli bazen bazende kuru gicik seklinde oksuruyor
ayrica gündüz buna hapsirikta ekleniyor alerjik olabilir mi? Eğer ne yapmam gerekiyor yardım edin ne olur şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Haz 2015 Saat 07:59 |
|
Sabirli olun... Sakin o "Allerji" tuzagina dusmeyin. Zaten yaz geldi, kisa surede duzelecek. Sadece; Limonlu bal, Serum fi ve ColdMix kullanmaya devam edin.
|
|
![]() |
|
Mütevazi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Haz 2015 Saat 16:11 |
|
Yanıtınız için cok tesekkürler insallah gecicek sabr edicem cok sagolun dr bey 😔
|
|
![]() |
|
Mütevazi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Haz 2015 Saat 02:07 |
Dr bey yine rahatsız ediyorum bebegimin gicik öksürügünün en azindan geceleri rahat uyuyabilmesi icin rahatlatacak bir ilac olarak perebron kullanmami önerir misiniz 9 aylik oğlum caresizim ne kadar sabr edicem bilemiyorum biraz rahatlatlasin istiyorum anne yüregi iste
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Haz 2015 Saat 07:48 |
|
Perebron; oksurugu arttiran bir suruptur.
1- Limonlu bal etkili olmazsa, Sicak su buharina tutun...(Dikkat edin, yakmayin) 2- Yastigini yukseltin. 3- Odasinin isisini dusurun. |
|
![]() |
|
Mütevazi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Haz 2015 Saat 11:28 |
|
Tekrar sagolun Dr Bey birde öyle deniyeyim sicak su buharinna tutmayi fakat nasil yapicam bilmem aşiri hareketli bir oglum var zaptetmek zor olucak sanirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Haz 2015 Saat 18:31 |
|
Yataginin yanina bir tabure veya iskemle koyun, kaynar su tenceresinide, onun erisemiyecegi bir mesafeye koyun. Yatak ve tencerenin ustunu kaplayacak sekilde, pike veya carsaf ile cadir yapin.
|
|
![]() |
|
Mütevazi
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Haz 2015 Saat 10:44 |
|
Beni aydinlattiginiz icin cok tesekkürler yanliz yatak ve tencerenin ustune carsaf serdigimde kac dk bu sekilde durmali Dr Bey ? uyurken yapmam daha iyi olur degil mi ? Yoksa oglum kalkiyo yatagindan carsafi ustunde istemez ceker :)
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|