Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

1 bucuk ay kadar süren Öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=49495
Tarih: 08 Kas 2025 Saat 14:24

Konu: 1 bucuk ay kadar süren Öksürük
Mesajı Yazan: Mütevazi
Konu: 1 bucuk ay kadar süren Öksürük
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2015 Saat 05:36
Dr Bey kusura bakmayin rahatiz ediyorum fakat caresizim oğlum 9 aylik 1 bucuk ay oldu hemen hemen hala öksürügü gecmedi baslarda grip oldu burun akintisi hatta tikaniklik deniklerinizi uyguladim burun sorunumuz gecti elhamdulillah fakat geceleri ozellikle gıcık seklinde oksuruk tutuyor ve uyutmuyo kendide yiprandi bebegim cok üzuluyorum ,  gunduz oksuruk az olmasina karsi tek tük ne oluyorsa gece cogaliyo ve balgamli bazen bazende kuru gicik seklinde oksuruyor Unhappy ayrica gündüz buna hapsirikta ekleniyor alerjik olabilir mi? Eğer ne yapmam gerekiyor yardım edin ne olur şimdiden teşekkürler Cry

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2015 Saat 07:59
Sabirli olun... Sakin o "Allerji" tuzagina dusmeyin. Zaten yaz geldi, kisa surede duzelecek. Sadece; Limonlu bal, Serum fi ve ColdMix kullanmaya devam edin.

Mesaj Tarihi: 15 Haz 2015 Saat 16:11
Yanıtınız için cok tesekkürler insallah gecicek sabr edicem cok sagolun dr bey 😔

Mesaj Tarihi: 17 Haz 2015 Saat 02:07
 Dr bey yine rahatsız ediyorum bebegimin gicik öksürügünün en azindan geceleri rahat uyuyabilmesi icin rahatlatacak bir ilac olarak perebron kullanmami önerir misiniz 9 aylik oğlum caresizim ne kadar sabr edicem bilemiyorum biraz rahatlatlasin istiyorum anne yüregi iste Lamp

Mesaj Tarihi: 17 Haz 2015 Saat 07:48
Perebron; oksurugu arttiran bir suruptur.
1- Limonlu bal etkili olmazsa, Sicak su buharina tutun...(Dikkat edin, yakmayin)
2- Yastigini yukseltin.
3- Odasinin isisini dusurun.

Mesaj Tarihi: 17 Haz 2015 Saat 11:28
Tekrar sagolun Dr Bey birde öyle deniyeyim sicak su buharinna tutmayi fakat nasil yapicam bilmem aşiri hareketli bir oglum var zaptetmek zor olucak sanirim Disapprove

Mesaj Tarihi: 17 Haz 2015 Saat 18:31
Yataginin yanina bir tabure veya iskemle koyun, kaynar su tenceresinide, onun erisemiyecegi bir mesafeye koyun. Yatak ve tencerenin ustunu kaplayacak sekilde, pike veya carsaf ile cadir yapin.

Mesaj Tarihi: 18 Haz 2015 Saat 10:44
Beni aydinlattiginiz icin cok tesekkürler yanliz yatak ve tencerenin ustune carsaf serdigimde kac dk bu sekilde durmali Dr Bey ? uyurken yapmam daha iyi olur degil mi ? Yoksa oglum kalkiyo yatagindan carsafi ustunde istemez ceker :)

Mesaj Tarihi: 18 Haz 2015 Saat 21:23
10-15 dakika yeterli olur...Bakin, daha ilk soruya cevap verdigim icin kac tane daha sual sordunuz. Bunlar hep anlatilmis konular,hemde defalarca anlatildi.. Lutfen, daha fazla teferruat istiyorsaniz okuyun..

Mesaj Tarihi: 19 Haz 2015 Saat 03:54
Evet cok haklisiniz Dr Bey bunun icin size cok dua ediyorum sorularimi yanitsiz birakmadiginiz icin 😍 degerli vaktinizi aldigim icinde özur diliyorum muhakkak daha once anlatilmis konular bunlar fakat insan arastirmakta cok aciz bir an once hersey olsun istiyor kusura bakmayin nolur 😔

Mesaj Tarihi: 26 Ağu 2015 Saat 08:20

Sevgili Kadir Bey inanın çaresiz kalmasam size yazmazdım biliyorum bu konular çok konusuldu tartışıldı fakat oğlum 12 aylik gündüz hersey normalken sabaha karsi 8 de gıcık sekli öksürük tutuyor yatakta bu nedir şimdi alerji degil mi ? Niye bu saatlerde tutuyorda gundu degilde sabaha karsi oluyor gece olmamasindan memnunum orasi ayri cunku gece uykusunda olursa halimiz yaman limon bal vs hepsini yapiyorum Unhappy

Mesaj Tarihi: 26 Ağu 2015 Saat 18:10
Allerji bu sekilde olmaz...
Basucunu yukseltin, odasi biraz serin olsun.
Bazi basit virusler bu sekilde oksuruk yaparlar.

Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2015 Saat 08:28
Tesekkurler Kadir Bey Clown

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat