|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
beyaz07
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: SİNÜZİT??Gönderim Zamanı: 31 Ara 2014 Saat 09:38 |
|
merhaba hocam,
kızım 11.5 aylık,10 gün önce burun akıntısı 1 gün süren ateş oldu.sf,ballı limon veriyordum,uyurken boğazından hırıltı geliyordu,hafif burun tıkanıklığı dışında bi şikayeti yoktu.2 gündür 39 a kadar çıkan ateşi oluyor, ateş düşmüyor.bende hastanede çalışıyorum,tıp fakültesinde enfeksiyon hastalıkları uzmanına danıştım,sinüzit olabileceğini augmentın ve iliadin başlamamı önerdi. sinüzitte iliadin öneriyorsunuz ama ateş eşlik ettiği için antibiyotikte başlayayım mı?? (hocam kızım 2 aylıkken size tekrar yazmıştım,hafif nötropenisi vardı.o yüzden biraz fazla endişeliyim nötropenisi artmış olabilirmi diye,)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ara 2014 Saat 19:09 |
|
Her Gripal enfeksiyonda, viruslerin "kemik iligine" baskisi sonucu, sadece "Notropeni" degil, butun kan hurelerinde; Trombositlerde bile, azalma olur. Merak edilecek bir durumunuz YOK....
EGER; Agizinda, "pis bir koku" ve dilinde; "Pas" yoksa, SAKIN Antibiyotik baslamayin...Varsa; Aug..tin kullanin. Yoksa; sadece ILIADIN, (pediatric) damla yeterlidir. Sirt ustu yatar vaziyette, her iki burun deliklerine; gunde,2x2'ser damla (5 gun) damlatin.Sonrasinda, 5-7 gun Serum Fiz 10'ar damla damlatin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Ara 2014 Saat 19:12 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|