|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
gamze56 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ara 2014 Saat 11:40 |
Doktor bey merhaba. Tavsiyelerinizi dikkatle takip ederekten iki sorum olacak. Bebeğim 4 aylık
1-Oglumda atopik egzema var sizin tavsiyenizle ultralan pomat kullanıyoruz geçiyor ama 2-3 gün sonra terar ediyor. Yanakları çok kaşındığı için elleriyle yüzünü çizip yaralıyor. Merhemi sürekli kullanacakmıyız zararı olur mu? Başka çaresi yok mu :( 2-Emzirmede sıkıntı yaşıyorum, oğlum uyanıkken hiç emmiyor. Emzirmeye çalıştığımda yüzünü yan tarafa çevirip ağlıyor. Bazen 4 saat boyunca emziremiyorum. Sadece uykuya daldığı vakitler emiyor. Sütüm kesilecek diye korkuyorum ve eskisi gibi iyi gelmiyor. Oğlum 3.700 gr doğdu şuan 7 kg. Sütümün kesilmemesi ve mamaya muhtaç olmamak için ne önlem almalıyım? Süt pompası kullanmalımıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117942 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Sicak tutmaniz, terletmeniz de; bu dokuntuleri arttirir... Odasi cok sicak olmasin, hatta soguga yakin olsun. Bilhassa, emzirirken, basi terlemesin.
2- Zaten; 200 gram fazlasi var...O istediginde, meme verin. Sutunuzun az gelmesi veya, onun ac kaldigi filan yok... |
|
![]() |
|
gamze56 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eyl 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok sagolun doktor bey icimi rahatlatiyorsunuz
Dokuntuler oldukca ultralan kullanmaya devam edelim mi zarar verir mi? Eskisi gibi gogsumde dolgunluk hissetmiyorum sutum azalmasin diye pompa kullanayim mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117942 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
200 gram fazlasi VAR DEDIM... Daha hala niye sutunuzden suphe ediyorsunuz???
|
|
![]() |
|
Ozur dilerim haklisiniz tedirgin oluyorum ister istemez ilk cocugum cok tecrubesizim. Peki ultralan pomati ciktikca surekli kullanalim mi bir zarari olur mu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SADECE; kizariklik oldugunda kullanin.
|
|
![]() |
|
Doktor Bey affınıza sığınarak tekrar yazıyorum çünkü sizin söylediklerinize güveniyorum. Oğlumun egzema problemi şu sıralar artış gösterdi. Yanaklarında vardı birtek ama bugün kollarında olduğunu fark ettim. Sarı su akıtıp elbisesine bulaşmış. Ne yapacağımızı nereye gideceğimizi şaşırdık gittiğimiz doktor resmen başından savıyor geçer geçer diyor. Yüzü harap halde kaşındığı için elleri hep yüzünde ve yanaklarını kanatıyor çok huzursuz
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sicak tuttugunuz surece, olacak... Basi terlemeyecek hale gelene kadar; odasini sogutun, elbiselerini azaltin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|