|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
zeynepp
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Hizli Soluma(grip)Gönderim Zamanı: 15 Kas 2014 Saat 13:02 |
|
Hocam kizim 6 yasinda bu yil birinci sinifa basladik.Griplerde hemen basladi.Ateşsiz ayakta fakat burnu tikali ve oksuruklu geçiyor griplerimiz.Fakat son bir aydir daha hizli ve sesli nefes alip veriyor gibi .Hatta bu sabah karin agrisiyla ve kusmayla uyandik ateş yok halsizligi var uykuda solunumunu saydim dak 32 .Atessizde zature oluyor diye okumuştum öyle birşey olabilir mi?Ne yapmaliyim acile goturmelimiyim? Saygilarimla...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Kas 2014 Saat 18:40 |
|
Acil bir seyi yok... Grip geciriyor.
Atessiz zaturre; Dunya'da BIR TEK, TURKIYE'DE olur... Yerseniz... Onlar; Grip teshis ETMEMEYE, yeminlidirler.. Grip diyemeyince, ne diyecek??? Salak-salak; "Atessiz Zaturre" diyecek... "Istanbul Bronsiti" diye k.c.ndan hastalik ismi uyduran hocalarin yesirtirdigi doktorlar da; aha iste, bu kadar olur... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Kas 2014 Saat 18:41 |
|
![]() |
|
spancm
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Kas 2014 Saat 23:53 |
|
Hocam solunum sayisinin artmasi ve sıkıntılı solunum zatuure veya akciger sıkıntısı disinda bir sebepten olabilir mi (krup haric)?boyle bir durumda ventolin pulmicort onermiyorsunuz ne yapmamiz gerekir ? Hem cocuga hem bize rahatlama acisindan....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Kas 2014 Saat 05:00 |
|
Esas; Astim veya Bronsitte, "solunum sikintisi" olur... Zaturre'de ise; oksuruk on plandadir.
Tabii, Astim ve Bronsitte; ATES OLMAZ, Zaturrede; mutlaka olur. Kan sayimi yapilirsa,; Astim ve Bronsitte:WBC degeri normaldir, Zaturrede asiri yuksektir. Gunde: 3x1 olcek, Bricanyl surup baslayin, Pazartesi sonucu konusalim.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Kas 2014 Saat 05:05 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|