|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MEHTAP BOSTANCI ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MEHTAP BOSTANCI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Haz 2014 Saat 11:57 |
merhaba,
3,5 yaşındaki kızımın yüzünde kızarıklık oldu ve sonra kollarına yayıldı. 5. hastalık olduğunu ve dokuntuye gectiğinden sıkıntı olmayacağını düşündüm ama kaşıntı olunca krem alırız diye doktora gittim. bu arada biraz gripti ve ben pek üstünde durmadım. sizin yazılarınızı takip edip ıhlamur, serum fiz. vs. ile geçiriyorduk ve bu zamana kadar hep oyle oldu. doktora gittiğimde hırıltı - cızırtı var pek beğenmedim dedi. 2 doz hava verelim dedi, kızım 2. dozu almadı zaten. sonra tekrar dinledi, fena değil dedi asist şurup ve ventolin verdi. birde kaşıntı için zyrtec verdi. bu gün 1,5 gün oldu ve kontrolde, iyiye gidiyor, antibiyotik'e gerek yok dedi. asiste ve ventolini kullansan salı günü gorelim dedi. ben kararsız kaldım, bu doğru bir tedavimidir. bu arada akşam bende dinledim tam emin değilim ama nesef verirken cızırtı var ama ara ra aoluyor, bu gün doktroda çok az duydum zaten dedi. asist verirken ben de doktora sordum daha kötü olur diye korkuyorum kullanmak istemiyorum dedim. doktor da bu ilaç spazm yaparak onu öksürtecek, balgamı atmasnı sağlayacak dedi? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
diğer bir sorumda bu halde denize sokmamız iyi olur mu? yazılarınızdan okuduğuma göre tuzlu su iyi gelir gibi ama :) Düzenleyen MEHTAP BOSTANCI - 27 Haz 2014 Saat 12:23 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam; uckagitcinin onde gideni... Asist'in bronslarda spazm yapacagini nihayet ogrenmisler ve bunun iyilestirici etkisi oldugu masalini size okuyor. Sahtekarligin bu kadarina pes dogrusu..Adamin suratina tukurseniz, Ya Rabbi, sukur diyecek..
Atin denize, 1 gunde duzelir. SAKIN; verdigi hicbir ilaci kullanmayin... Maksadi sizi abone etmek. Artik benim yazilarimi okuyarak, bu sahtekarlik tezgahlarinin nasil kuruldugunu hemen anliyorsunuz. Bu namussuzlarla benim tek basina mucadelem yetersizidir. Sizlerde gayret gosterin.bu doktorlari ya uyarin, veya semtlerine bile ugramayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Haz 2014 Saat 10:46 |
|
![]() |
|
MEHTAP BOSTANCI ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MEHTAP BOSTANCI
hocam çok teşekkürler,
kızıma verdiği ilaçları kullanmadık, bal ve limon ile devam ettik. burnu akmaya başladı, dinlediğimde pek hırıltıda duymuyorum. kontrole çağırmıştı, götürsem mi bilemiyorum. yani bir sorun olup olmadığını nasıl anlayacağımı bilmiyorum. sırtını dinliyorum pek ses yok gibi çok nadir bir defa duyduma ma o da çok ince idi. zaten asisti kullandığımız gece çocuk hırlıyordu. bu arada aynı gün oğlumu kontrol etti, bunun bişeyi yok korumak için kongest verdi. 1 ya da 2 gün kullandım ama kestim sonra, çünkü dediğiniz gibi bağam koyulaştı sanırım. çocuk şimdi daha fazla öksürmeye başladı :) yardımlarınız için teşekkürler. kontrolleri için bize burada, önerebileceğiniz bir doktor var mıdır? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119228 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Isterseniz, bir kontrola gidin... Verdigi ilaclarla daha kotu olmus bir hasta bekliyor olacak...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MEHTAP BOSTANCI
Biz de aynı şekilde düşünüyoruz :)
teşekkürler. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|