|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haz 2014 Saat 10:52 |
Hocam arkadaşımızın oğlu 4 yaş ( 53 aylık ) boy 110 cm ve 18 kilo da.
Çocukta P fapa Sendorumu teşhisi koymuşlar. Yüksek ve düşmeyen ateşleri oluyormuş. Boğazında bademcik iltihabına benzer beyazlılar ( aft ) mevcutmuş. Çocuğun genel hareketliliğinde bir anormallik bulunmuyor. Oyun oynamaları devam ediyor. Kortizon ile birkaç saat içerisnde normale hızlıca dönüyormuş. ailenin bu rahatsızlıkta izleyeceği yol nedir? Bana verdikleri bilgiler bu doğrultuda. size danışmak istedik değerli zamanınızı alarak saygılarımla. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski maillere baktinizmi?? Bu sual, belki 20'den fazla soruldu ve cevaplandi..
|
|
![]() |
|
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam baktım ama sadece 1 tane arama bulabildim onda da kan değerlerine bakılmasını istemişsiniz aile size tekrar soru sormamış kusura bakmayın arama yaptım geniş arama üstelik sadece 1 sonuç çıktı . Biliyorum zamanınızı alıyoruz ama bulamadığım için yazmak zorunda kaldım teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kortizon, dogru ilac, baskada yapilacak bir sey yok. (simdilik)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|