Pfapa Sendromu
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44357
Tarih: 14 Eyl 2025 Saat 19:08
Konu: Pfapa Sendromu
Mesajı Yazan: özüdoğru
Konu: Pfapa Sendromu
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2014 Saat 10:52
Hocam arkadaşımızın oğlu 4 yaş ( 53 aylık ) boy 110 cm ve 18 kilo da.
Çocukta P fapa Sendorumu teşhisi koymuşlar. Yüksek ve düşmeyen ateşleri oluyormuş. Boğazında bademcik iltihabına benzer beyazlılar ( aft ) mevcutmuş. Çocuğun genel hareketliliğinde bir anormallik bulunmuyor. Oyun oynamaları devam ediyor.
Kortizon ile birkaç saat içerisnde normale hızlıca dönüyormuş. ailenin bu rahatsızlıkta izleyeceği yol nedir? Bana verdikleri bilgiler bu doğrultuda. size danışmak istedik değerli zamanınızı alarak saygılarımla.
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2014 Saat 19:48
Eski maillere baktinizmi?? Bu sual, belki 20'den fazla soruldu ve cevaplandi..
|
Mesajı Yazan: özüdoğru
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2014 Saat 20:54
hocam baktım ama sadece 1 tane arama bulabildim onda da kan değerlerine bakılmasını istemişsiniz aile size tekrar soru sormamış kusura bakmayın arama yaptım geniş arama üstelik sadece 1 sonuç çıktı . Biliyorum zamanınızı alıyoruz ama bulamadığım için yazmak zorunda kaldım teşekkür ederim.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2014 Saat 21:52
Kortizon, dogru ilac, baskada yapilacak bir sey yok. (simdilik)
|
|