Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hocam acilll lütfen(fazla yedirme,kaka)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhocam acilll lütfen(fazla yedirme,kaka)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elifck Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 222
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifck Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: hocam acilll lütfen(fazla yedirme,kaka)
    Gönderim Zamanı: 12 Nis 2014 Saat 11:51

mrb hocam benim 2,5 aylık kızım var son bir haftadır huzursuz gazı yok onu bılıyorum.anne sütü alıyo ve emerken adeta kıvranıyo huzursuz emıyo uykusunda inliyo ve bazen aniden aglıyo çogu zaman uykusundan aglayarak uyanıyo tabi gündüz hiç uyumuyo uyku var biliyorum uyuyacak ama bi sorun var bie türlü anlayamadım.doktora götürmem gerekmi götürürsem hangi tetkikleri istemem gerek malum doktarlar gazdır gaz diyerek gönderecekler.hocam bu ayda İYE olma olasılıgı varmı ben ondan korkuyorum çünkü 7yaşında bir kızım daha var onda da 7-8 aylık iken çıkmıştı.ne yapmam gerekiyor çok zor durumdayım ne yapacagımı bilmiyorum bi sorun var ama ne hocam beni bilgilendirirseniz cok menmun kalacagım iyi ki varsınız teşekkürler hocam.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118326
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Nis 2014 Saat 18:32
EGER, Kilosu: 5.5kg'dan fazla ise, sikayeti, asiri yedirdiginiz icindir.
Ayrica, cok yediginde, "altin sarisi" olan kaka rengi, yesile doner.
Yukarı Dön
elifck Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifck Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nis 2014 Saat 00:54
hocam martın 25 inde aşıya gittigimizde 5.100 gr dı yani doktara gerek yok İYE olma olasılıgı varmı hocam evet bugün kakası yeşilim tıraktı emerken bacaklarını karnına dogru çekiyo sancıdan mı acaba öneriniz nedir şimdiden teşekkür ederim sizi okumak beni çok rahatlatıyo var olun saygılar.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nis 2014 Saat 02:12
Cok yediginden... Kakasinin; "altin sarisi"lmasi gerek. Sancidan cok da, sikayetci degilseniz, bosverin, zira bu sekilde daha iyi kilo alir.
Yukarı Dön
elifck Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı elifck Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Nis 2014 Saat 14:38
çok teşekkür ederim hocam peki uykumuz ne zaman düzene girer acaba ?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2014 Saat 18:18
Biraz zaman alir. Sabir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.