Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

hocam acilll lütfen(fazla yedirme,kaka)

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43577
Tarih: 18 Ağu 2025 Saat 20:10

Konu: hocam acilll lütfen(fazla yedirme,kaka)
Mesajı Yazan: elifck
Konu: hocam acilll lütfen(fazla yedirme,kaka)
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2014 Saat 11:51

mrb hocam benim 2,5 aylık kızım var son bir haftadır huzursuz gazı yok onu bılıyorum.anne sütü alıyo ve emerken adeta kıvranıyo huzursuz emıyo uykusunda inliyo ve bazen aniden aglıyo çogu zaman uykusundan aglayarak uyanıyo tabi gündüz hiç uyumuyo uyku var biliyorum uyuyacak ama bi sorun var bie türlü anlayamadım.doktora götürmem gerekmi götürürsem hangi tetkikleri istemem gerek malum doktarlar gazdır gaz diyerek gönderecekler.hocam bu ayda İYE olma olasılıgı varmı ben ondan korkuyorum çünkü 7yaşında bir kızım daha var onda da 7-8 aylık iken çıkmıştı.ne yapmam gerekiyor çok zor durumdayım ne yapacagımı bilmiyorum bi sorun var ama ne hocam beni bilgilendirirseniz cok menmun kalacagım iyi ki varsınız teşekkürler hocam.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2014 Saat 18:32
EGER, Kilosu: 5.5kg'dan fazla ise, sikayeti, asiri yedirdiginiz icindir.
Ayrica, cok yediginde, "altin sarisi" olan kaka rengi, yesile doner.

Mesaj Tarihi: 13 Nis 2014 Saat 00:54
hocam martın 25 inde aşıya gittigimizde 5.100 gr dı yani doktara gerek yok İYE olma olasılıgı varmı hocam evet bugün kakası yeşilim tıraktı emerken bacaklarını karnına dogru çekiyo sancıdan mı acaba öneriniz nedir şimdiden teşekkür ederim sizi okumak beni çok rahatlatıyo var olun saygılar.

Mesaj Tarihi: 13 Nis 2014 Saat 02:12
Cok yediginden... Kakasinin; "altin sarisi"lmasi gerek. Sancidan cok da, sikayetci degilseniz, bosverin, zira bu sekilde daha iyi kilo alir.

Mesaj Tarihi: 13 Nis 2014 Saat 14:38
çok teşekkür ederim hocam peki uykumuz ne zaman düzene girer acaba ?

Mesaj Tarihi: 14 Nis 2014 Saat 18:18
Biraz zaman alir. Sabir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat