Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - astim krizi geciriyormus?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumastim krizi geciriyormus?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cennettekus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 338
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cennettekus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: astim krizi geciriyormus?
    Gönderim Zamanı: 05 Nis 2014 Saat 10:23
benim burda bi arkadasim var oglu surekli astim krizi geciriyor her hafta cok nefessiz kaliyormus tam bir yildir cocuk daha iki yasinda cok havasiz kaliyormus burdakiler hic bisey bulamiyorlar yapmiyorlar her hafta hastaneye kaldiriyor yazik cok kotu senin bi doktorun vardiya cocuk uzmani yaziyorum soruyorum diyodunya bunuda bi sorsan caresi varmi diye cok perisan yazik hep korkuyor olu gibi oluyor kriz gecirince diyor sana zahmet bi sorarmisin caresi varsa heryere goturmeye razi yazik

Bunu yazan benim kuzenim kadir bey ve fransada yasiyorlar?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118311
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2014 Saat 18:50
1- 1 yasindan itibaren verilen ilaclar neler, onlari bir yazsinlar.
2- Su anda ne ilaclar aliyor?
3- Ellerinde, en son yapilmis tahliller varsa, onlarida yazsinlar.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cennettekus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2014 Saat 09:13
 cocuga astim krizi deyip bir yildir hep ayni ilaci veriyorlarmis isimkeri : ventoline ve flexogid diye iki ilaci maske yapiyorlarmis ve hala bi teshis koymamislar

Hocam birde bu cocuk sigara icilen ortama girince bayiliyormus nefes alamiyormus hic...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2014 Saat 18:31
O yastaki bir cocuga, KORTIZON (Flixotide) verilirse, iste boyle olur...
O cahil doktorlar, her Grip hastasina; "Astim Krizi" deyip, ayni kerizlikleri yaparlarsa, sonuc hep boyle olur. Eski mailleri okusunlar.. Bunun gibi "Aci ornekler" bol miktarda mevcut.
Ventolin ile bronslar gereksiz yere genisletildigi icin, akcigerler, uygunsuz ortamlarda, tedbir alamaz, bronslari daraltamazlar ve cocuk hastanelik olur... BUTUN ILACLARI KESSINLER....
Sadece; Serum fiz, Limonlu bal, sicak buhar ve ColdMix kullansinlar... ONLARIN okuma imkani yoksa, siz okuyup, anlatin, sevaptir.
Bu sacma-sapan:Astim teshisinide unutsunlar... isbati cok kolay, Astim hayat boyu suren bir hastaliktir, tedavisi yoktur... Olsa idi, "Eriskin Astim" olmazdi... Hani bu ilaclar, Astim-Bronsit olmasini onluyorlardi????
Soytariliklari goruyorsunuz degilmi... Bu kahrolasi ilac firmalarin 3 kurusluk rusvetleri yuzunden, doktorlugu ne hale getirdiler...
Agizimi actirmasinlar, 2006'da, Kurban Bayraminda; "Navigator of The Seas" gemisi ile Karayiplerde, 1 haftalik geziye giden 300 doktor kimdi, ve hangi ilac firmalari goturmustu, once onlarin hesabini versinler..
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cennettekus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2014 Saat 22:46
Allah sizden razi olsun sizin sayenizde 10 aylik kizimi kalca usg filmi bile cektirmeden hic doktora goturmeden gunde 600 ml sut ile bu gune getirdim ve massallahi var kilo ve boy yonunden hastaliktada goturmedim hic ilac kullanmadi sukur size guvenim sonsuz...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2014 Saat 20:05
Kres/yuva/okul baslayana kadar boyle gidersiniz. Sonra 2 kisiniz cok hastalikli gececek, unutmayin, tuzaklara dusmeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.