|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nis 2014 Saat 10:23 |
benim burda bi arkadasim var oglu surekli astim krizi geciriyor her hafta cok nefessiz kaliyormus tam bir yildir cocuk daha iki yasinda cok havasiz kaliyormus burdakiler hic bisey bulamiyorlar yapmiyorlar her hafta hastaneye kaldiriyor yazik cok kotu senin bi doktorun vardiya cocuk uzmani yaziyorum soruyorum diyodunya bunuda bi sorsan caresi varmi diye cok perisan yazik hep korkuyor olu gibi oluyor kriz gecirince diyor sana zahmet bi sorarmisin caresi varsa heryere goturmeye razi yazik
Bunu yazan benim kuzenim kadir bey ve fransada yasiyorlar?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- 1 yasindan itibaren verilen ilaclar neler, onlari bir yazsinlar.
2- Su anda ne ilaclar aliyor? 3- Ellerinde, en son yapilmis tahliller varsa, onlarida yazsinlar. |
|
![]() |
|
cennettekus ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
cocuga astim krizi deyip bir yildir hep ayni ilaci veriyorlarmis isimkeri : ventoline ve flexogid diye iki ilaci maske yapiyorlarmis ve hala bi teshis koymamislar
Hocam birde bu cocuk sigara icilen ortama girince bayiliyormus nefes alamiyormus hic...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O yastaki bir cocuga, KORTIZON (Flixotide) verilirse, iste boyle olur...
O cahil doktorlar, her Grip hastasina; "Astim Krizi" deyip, ayni kerizlikleri yaparlarsa, sonuc hep boyle olur. Eski mailleri okusunlar.. Bunun gibi "Aci ornekler" bol miktarda mevcut. Ventolin ile bronslar gereksiz yere genisletildigi icin, akcigerler, uygunsuz ortamlarda, tedbir alamaz, bronslari daraltamazlar ve cocuk hastanelik olur... BUTUN ILACLARI KESSINLER.... Sadece; Serum fiz, Limonlu bal, sicak buhar ve ColdMix kullansinlar... ONLARIN okuma imkani yoksa, siz okuyup, anlatin, sevaptir. Bu sacma-sapan:Astim teshisinide unutsunlar... isbati cok kolay, Astim hayat boyu suren bir hastaliktir, tedavisi yoktur... Olsa idi, "Eriskin Astim" olmazdi... Hani bu ilaclar, Astim-Bronsit olmasini onluyorlardi???? Soytariliklari goruyorsunuz degilmi... Bu kahrolasi ilac firmalarin 3 kurusluk rusvetleri yuzunden, doktorlugu ne hale getirdiler... Agizimi actirmasinlar, 2006'da, Kurban Bayraminda; "Navigator of The Seas" gemisi ile Karayiplerde, 1 haftalik geziye giden 300 doktor kimdi, ve hangi ilac firmalari goturmustu, once onlarin hesabini versinler.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cennettekus
Allah sizden razi olsun sizin sayenizde 10 aylik kizimi kalca usg filmi bile cektirmeden hic doktora goturmeden gunde 600 ml sut ile bu gune getirdim ve massallahi var kilo ve boy yonunden hastaliktada goturmedim hic ilac kullanmadi sukur size guvenim sonsuz...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kres/yuva/okul baslayana kadar boyle gidersiniz. Sonra 2 kisiniz cok hastalikli gececek, unutmayin, tuzaklara dusmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|