Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

astim krizi geciriyormus?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=43458
Tarih: 16 Ağu 2025 Saat 22:15

Konu: astim krizi geciriyormus?
Mesajı Yazan: cennettekus
Konu: astim krizi geciriyormus?
Mesaj Tarihi: 05 Nis 2014 Saat 10:23
benim burda bi arkadasim var oglu surekli astim krizi geciriyor her hafta cok nefessiz kaliyormus tam bir yildir cocuk daha iki yasinda cok havasiz kaliyormus burdakiler hic bisey bulamiyorlar yapmiyorlar her hafta hastaneye kaldiriyor yazik cok kotu senin bi doktorun vardiya cocuk uzmani yaziyorum soruyorum diyodunya bunuda bi sorsan caresi varmi diye cok perisan yazik hep korkuyor olu gibi oluyor kriz gecirince diyor sana zahmet bi sorarmisin caresi varsa heryere goturmeye razi yazik

Bunu yazan benim kuzenim kadir bey ve fransada yasiyorlar?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Nis 2014 Saat 18:50
1- 1 yasindan itibaren verilen ilaclar neler, onlari bir yazsinlar.
2- Su anda ne ilaclar aliyor?
3- Ellerinde, en son yapilmis tahliller varsa, onlarida yazsinlar.

Mesaj Tarihi: 07 Nis 2014 Saat 09:13
 cocuga astim krizi deyip bir yildir hep ayni ilaci veriyorlarmis isimkeri : ventoline ve flexogid diye iki ilaci maske yapiyorlarmis ve hala bi teshis koymamislar

Hocam birde bu cocuk sigara icilen ortama girince bayiliyormus nefes alamiyormus hic...

Mesaj Tarihi: 07 Nis 2014 Saat 18:31
O yastaki bir cocuga, KORTIZON (Flixotide) verilirse, iste boyle olur...
O cahil doktorlar, her Grip hastasina; "Astim Krizi" deyip, ayni kerizlikleri yaparlarsa, sonuc hep boyle olur. Eski mailleri okusunlar.. Bunun gibi "Aci ornekler" bol miktarda mevcut.
Ventolin ile bronslar gereksiz yere genisletildigi icin, akcigerler, uygunsuz ortamlarda, tedbir alamaz, bronslari daraltamazlar ve cocuk hastanelik olur... BUTUN ILACLARI KESSINLER....
Sadece; Serum fiz, Limonlu bal, sicak buhar ve ColdMix kullansinlar... ONLARIN okuma imkani yoksa, siz okuyup, anlatin, sevaptir.
Bu sacma-sapan:Astim teshisinide unutsunlar... isbati cok kolay, Astim hayat boyu suren bir hastaliktir, tedavisi yoktur... Olsa idi, "Eriskin Astim" olmazdi... Hani bu ilaclar, Astim-Bronsit olmasini onluyorlardi????
Soytariliklari goruyorsunuz degilmi... Bu kahrolasi ilac firmalarin 3 kurusluk rusvetleri yuzunden, doktorlugu ne hale getirdiler...
Agizimi actirmasinlar, 2006'da, Kurban Bayraminda; "Navigator of The Seas" gemisi ile Karayiplerde, 1 haftalik geziye giden 300 doktor kimdi, ve hangi ilac firmalari goturmustu, once onlarin hesabini versinler..

Mesaj Tarihi: 08 Nis 2014 Saat 22:46
Allah sizden razi olsun sizin sayenizde 10 aylik kizimi kalca usg filmi bile cektirmeden hic doktora goturmeden gunde 600 ml sut ile bu gune getirdim ve massallahi var kilo ve boy yonunden hastaliktada goturmedim hic ilac kullanmadi sukur size guvenim sonsuz...

Mesaj Tarihi: 09 Nis 2014 Saat 20:05
Kres/yuva/okul baslayana kadar boyle gidersiniz. Sonra 2 kisiniz cok hastalikli gececek, unutmayin, tuzaklara dusmeyin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat