Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 6. hastalıktan sonra öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum6. hastalıktan sonra öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
boncuk32 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Konu: 6. hastalıktan sonra öksürük
    Gönderim Zamanı: 02 Şub 2011 Saat 12:22
Hocam iyi günler dilerim 9 aylık oğlum birbuçuk hafta önce 6. hastalık geçirdi hemde etrafında kimsede bu hastalık yokken:S üç gün ateşler içinde yandı 39,7 ye kadar çıktı ateşi ...iki defa hastaneye götürdük ...orda ateşini düşürdüler ve ateşlerin üç gün süreceğini daha da uzarsa hemen hastaneye gitmemizi söylediler... üçüncü günün akşamı ateş düştü göbeğinden başlayarak bütün vücudunda kırmızı noktalar oluştu iki gün sonra da bunlar yok oldu ancak hastalığın bittiği günün ertesi günü öksürmeye başladı burun akıntısı yok ama sabah kalktığı zaman ve akşam saatlerinde böyle balgamlı dolu bi öksürük oluyo öksürük şurubu vermeme rağmen birtürlü geçiremedim sekrol ve ventolin verdim ama bu öksürük kurumadı ne yapmam lazım iyi çalışmalar dilerim....
Yukarı Dön
boncuk32 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Şub 2011 Saat 13:01
afedersiniz bide eksik yazdım oğlum iki defada bronşit olduğu için doktorumuz bu ilaçları vermişti ailemizde alerji geçmişimiz var ...kardeşlerimin üç çocuğuda alerjik ve oğlumun da eğilimli olabileceğini söylemişti doktor. o nedenle tekrar öksürünce bu şurupları verdim ama kesmiyo bu defa...iyi çalışmalar dilerim...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119307
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Şub 2011 Saat 10:43
2 yaşın altında hiçbir hastam bu ilaçları kullanmadı..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.