Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

6. hastalıktan sonra öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=28538
Tarih: 25 Eki 2025 Saat 10:41

Konu: 6. hastalıktan sonra öksürük
Mesajı Yazan: boncuk32
Konu: 6. hastalıktan sonra öksürük
Mesaj Tarihi: 02 Şub 2011 Saat 12:22
Hocam iyi günler dilerim 9 aylık oğlum birbuçuk hafta önce 6. hastalık geçirdi hemde etrafında kimsede bu hastalık yokken:S üç gün ateşler içinde yandı 39,7 ye kadar çıktı ateşi ...iki defa hastaneye götürdük ...orda ateşini düşürdüler ve ateşlerin üç gün süreceğini daha da uzarsa hemen hastaneye gitmemizi söylediler... üçüncü günün akşamı ateş düştü göbeğinden başlayarak bütün vücudunda kırmızı noktalar oluştu iki gün sonra da bunlar yok oldu ancak hastalığın bittiği günün ertesi günü öksürmeye başladı burun akıntısı yok ama sabah kalktığı zaman ve akşam saatlerinde böyle balgamlı dolu bi öksürük oluyo öksürük şurubu vermeme rağmen birtürlü geçiremedim sekrol ve ventolin verdim ama bu öksürük kurumadı ne yapmam lazım iyi çalışmalar dilerim....

Cevaplar:
Mesajı Yazan: boncuk32
Mesaj Tarihi: 02 Şub 2011 Saat 13:01
afedersiniz bide eksik yazdım oğlum iki defada bronşit olduğu için doktorumuz bu ilaçları vermişti ailemizde alerji geçmişimiz var ...kardeşlerimin üç çocuğuda alerjik ve oğlumun da eğilimli olabileceğini söylemişti doktor. o nedenle tekrar öksürünce bu şurupları verdim ama kesmiyo bu defa...iyi çalışmalar dilerim...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Şub 2011 Saat 10:43
2 yaşın altında hiçbir hastam bu ilaçları kullanmadı..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat