Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Boğaz hastaliklarini önleme yolu??
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Boğaz hastaliklarini önleme yolu??

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Sağlıklı nesil .. Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Boğaz hastaliklarini önleme yolu??
    Gönderim Zamanı: 26 Nis 2023 Saat 11:45
Sayın Kadir hocam umarım iyisinizdir bir sorum olacaktı çocukların ilaç sonrası tekrar tekrar öksürük vs yaşamaması için ne yapmalıyım bı asisi vs varmı bunun yada öksürük tablosunda öksürüğün tamamen kendi kendine ilaçsız geçmesi mumkunmu bu süre en fazla ne kadar olmalı süre ne kadar aşilirsa çocukta sıkıntı çıkabilir öksürük varken ateş yokken cold mıx i sürekli yatak başına sikmam sorun yaratirmi bal limon reflusu olan çocuğa zarar verir mi artık ilaç istemiyorum diyorum tedaviye başlıyorum sıcak buhar fizyolojik derken idare ediyor ama geçmiyor bu idare etme süresini merak ediyorum ben çünkü bı sure sonra çocuk bitkinlesiyor önlemek için bı asi vs varsa engin bilgilerinizle aydınlatın lütfen hasta çocuğa vitaminde veremiyorum iyi değilmiş yazılarınızda öyle okudum çoğu yazınızı okudum cevaplarınızı bu arada Türkiye'de şu sıra sanırım büyük küçük bu öksürük gıcık tarzı aşırı yaygın herkeste var çevremde bendede var şuan balgam boğazımda ara ara öksürük birbucuk aydır devam ediyor ilk başta antibiyotik verdiler daha beter pldum antibiyotik bitince azaldı öksürük ama hala var geçmiyor yani böyle oho oho ohhhh diye nefes bitirici bı öksürük çocuklarda aynı şekilde anlayamadım yani ben bunu ben bu sene bu ülkede yaşanan hastalıkları anlayamıyorum doktorlar işimi bıraktı yoksa hemsirelere doktor olma yetkisimi verildi herşey olur bu ülkede sasirmicam:))
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2023 Saat 18:19
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimda anlattigim ilaclari kullanirsaniz, devamli oksuruk olur. 
Limonlu bal; hicbir zaman zararli olmaz. Evet, kendi kendine de gecerler.

Evet, yakinda, hastanelerde doktor yerine imamlari goreceksiniz! 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2023 Saat 00:44
Yok hocam ben onları kullanmıyorum zaten bikac kez verdiler ama sizinle tanıştığımdan beri hayatımda hiç yoklar onerenede gitmiyorum teşekkür ederim cevabınız için cold mıx mavi den aldım damlattim üç damla 
Aynen Kadir hocam yerden göğe kadar haklısınız ama kazanamayacaklar bitti bu iş cahil çok var ülkemizde malesef bu cehalet azalmadan işimiz zor aklı selim kimse onları seçmez zaten. Tekrar tekrar teşekkür ederim cevaplarınız için sizi çok seviyoruz Allah sizi bizden ayırmasın . 
Yukarı Dön
kubkub Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 268
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kubkub Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2023 Saat 10:08
Özür dileyerek yorum yapmak istedim. Kadir hocayı tanidigimizdan beri ,neredeyse hiç antibiyotik kullanmadık. Yani  soğuk algınlığı, öksürük gibi durumlarda. 10 yıldır takip ediyorum. Küçük kızım 7 yaşında, 1 kere belki kullanmıştır. 
  Öksürük şurubu, balgam söktürücü ve soğuk alginlinligi ilaci hiç kullanmadilar. Ciğere inme tabi hiç söz konusu olmadı. Öksürük bal ,limon ve ılık canlarla.  Bir de göğüs, sırta ılık bez koyuyorum ben. Geçiyor. 

Ben de tecrübe sahibi oldum tabi. Genel durumunu kontrol ediyorum.
Tekrar teşekkür ederim
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2023 Saat 10:58
Bizde genetik bademcik var çocuklarda akrabbalarda hepsinden ana baba mevcut umarım bizde sizin gibi oluruz kadir hoca ne derse onu yapıyorum bende 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2023 Saat 17:47
   " genetik bademcik "
Boyle bir sey YOK! 
Bademcikler ve Geniz eti, birer LENF bezidir.. HER bogaz enfeksiyonunda, bu lenf bezlerini mikroplara karsi
 mucadele ettikleri icin BUYURLER! 
Sakin Turk doktorlarinin gazina gelmeyin. 

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 May 2023 Saat 00:19
Of of bu cahillik bizi yedi bitirdi hocam ne yapicaz bilmiyorum okuyoruz ama okuduklarimizda doğru deil deliricez sonunda genetik deyip durdular sizle iki dakka konuşunca sanki herşeyin tedavisi varmış gibi geliyor sanki herşey doğal yolla kendi gececekmis gibi geliyor bı doktora gidiyoruz bademcikler alınması lazım diyor bu aydada büyürse alınması lazım diyor alrjik atmış bu ay bu ay son sansiymis ay geçince boğazı sismemesi gerekiyormuş 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 May 2023 Saat 03:00
Senelerdir anlatiyorum!!! SAKIN Turk doktorlarina inanmayin!! Daima basinizi belaya sokarlar. 
Allerjilerde, ASLA lenf bezleri(bademcikler ve Geniz eti) BUYUMEZ!!! 
Bu assagilik sahtekarlar bunca senedir hic cocugunuza Grip tanisi koydularmi?? Asla koymazlar, zira baska 
turlu hasta ailelerini dolandiramazlar. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.