|
Kalçadan iğne... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haz 2019 Saat 20:44 |
Kadir hocam dün akşam böbrek sancısı yüzünden iğne vuruldum ağrı kesici çok ağrım vardı ... ama bugün de iğne vurulan kalcam bacağıma doğru ağrıyor iğne girişinde sertlik ve hafif morluk var bu sinire denk gelmiş mi oluyor hocam çevremdekiler korkuttu beni ... herhangi bir uyuşukluk hareket sınırı yok ...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaşınız??
NE iğnesi??? |
|
![]() |
|
orhantugba ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kas 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
27 yaşındayım hocam buscopan ve dikloren ağrı kesici iğnesi oldum böbrek ağrısıyla gittim sol böbrekte taş saptandı röntgende... hadi taş neyse de bu bacak olayı korkuttu beni cidden sinire denk gelmiş olma olasılığı 😕
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Arka ayak bileğimde de hafif morarma olmuş hocam ama uyuşukluk güç kaybı hareket kısıtlılığı yok
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Böbrek taşı ağrısı için en iyi ilaç; Novalgin ampuldür.
Anlattıklarınızdan, sinir değil, DAMARA denk geldiği anlaşılıyor. İç kanama olmuş ve yer çekimi ile kan ayaklarınıza inmiş ..Yapılacak bir şey yok.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Roket gibi sapladi bi görseniz hemşireler doktorlardan artist ... zaten fibromiyalji hastasiyim inşallah bide iğne hediye ağrılar bırakmaz hocam
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Türkiye de iğne yapmasını bilen bir sağlıkcı bulmanız zor..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhantugba
Çok haklısınız... şikayetimi bildirdim gerekli kuruma hocam ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|