Kalçadan iğne...
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=63214
Tarih: 27 Ağu 2025 Saat 01:15
Konu: Kalçadan iğne...
Mesajı Yazan: orhantugba
Konu: Kalçadan iğne...
Mesaj Tarihi: 17 Haz 2019 Saat 20:44
Kadir hocam dün akşam böbrek sancısı yüzünden iğne vuruldum ağrı kesici çok ağrım vardı ... ama bugün de iğne vurulan kalcam bacağıma doğru ağrıyor iğne girişinde sertlik ve hafif morluk var bu sinire denk gelmiş mi oluyor hocam çevremdekiler korkuttu beni ... herhangi bir uyuşukluk hareket sınırı yok ...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Haz 2019 Saat 21:08
Mesaj Tarihi: 17 Haz 2019 Saat 21:53
27 yaşındayım hocam buscopan ve dikloren ağrı kesici iğnesi oldum böbrek ağrısıyla gittim sol böbrekte taş saptandı röntgende... hadi taş neyse de bu bacak olayı korkuttu beni cidden sinire denk gelmiş olma olasılığı 😕
|
Mesaj Tarihi: 17 Haz 2019 Saat 23:55
Arka ayak bileğimde de hafif morarma olmuş hocam ama uyuşukluk güç kaybı hareket kısıtlılığı yok
|
Mesaj Tarihi: 18 Haz 2019 Saat 09:30
Böbrek taşı ağrısı için en iyi ilaç; Novalgin ampuldür. Anlattıklarınızdan, sinir değil, DAMARA denk geldiği anlaşılıyor. İç kanama olmuş ve yer çekimi ile kan ayaklarınıza inmiş ..Yapılacak bir şey yok..
|
Mesaj Tarihi: 18 Haz 2019 Saat 11:30
Roket gibi sapladi bi görseniz hemşireler doktorlardan artist ... zaten fibromiyalji hastasiyim inşallah bide iğne hediye ağrılar bırakmaz hocam
|
Mesaj Tarihi: 18 Haz 2019 Saat 17:01
Türkiye de iğne yapmasını bilen bir sağlıkcı bulmanız zor..
|
Mesaj Tarihi: 18 Haz 2019 Saat 19:17
Çok haklısınız... şikayetimi bildirdim gerekli kuruma hocam ...
|
Mesaj Tarihi: 18 Haz 2019 Saat 19:18
Hocam birde bu böbrek taşını ne yapmalı milimlik taş dedi ilaç falan verdi ama kullanmıyorum ben antiseptikmiş bol bol su içiyorum... bununla alakalı görüşleriniz varmı ...
|
Mesaj Tarihi: 19 Haz 2019 Saat 09:10
Novalgin tablet için.. Hem ağrı giderir, hem ıdrar yollarını gevşeterek taşın kolay düşmesine yardımcı olur. Sakın diğer, "antiseptik" adı altında satılan saçmalıkları kullanmayın.
|
Mesaj Tarihi: 19 Haz 2019 Saat 12:23
Eşim almış ve direk çöpe attım daha size sormadan çünkü bizi güzel eğittiniz allahım sizden bir değil bin kez razı olsun hocam... siz kadına anneye çocuğa verdiğiniz değerle sadece doktorlukla değil insanlıkta diğerlerinden üstünsüz ellerinizden öperim ...
|
|