|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
nisansu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Kas 2014 Saat 22:34 |
Mrb hocam 13 aylık oğlum cumartesi krup olmuştu pazartesi gunu Decort iğnesi yapıldı o arada hiç ateşi olmadı köpek öksürüğü geçti normal bi öksürük var şu anda ama bunun yanında suan ateşi yükselmeye başladı bu hastalığın sonunda olabilecek durummudur hocam bu arada ab verdiler bugün kontrole goturdugumde bogazlari kizarik diye fakat ben vermedim bu durumda ne yapmam lazım hocam iğne yeterli gelmismidir başka bişeye gerek varmı hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118354 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, O aptal kimse, sakin onun lafina kanip, Antibiyotik baslamayin..1-2 hafta kadar siradan bir Grip gibi seyir gosterecek, normaldir.
Decort yapildiktan sonra, sadece: Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix kullanin. |
|
![]() |
|
nisansu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sabahtan beri burnu akmaya başladı ateşi devam ediyor öksürük ne zamana kadar devam eder peki hocam öksürük de 1 2 hafta devam eder mi krup hastalığının üstüne bu öksürük ve ateş kafama takıldı hocam şimdiden çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Hocam tekrardan bi sorum olacaktı size verdiginiz bilgilerle hareket ediyorum devamlı çok sağolun oğlumun öksürüğü tekrardan çoğaldı gece devamli oksurdu ve dolu dolu oksuruyor hocam aşırı balgam var ama atamiyor bu durumda yapmam gereken bişey var mı çok teşekkür ederim şimdiden hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118354 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1-2 hafta kadar siradan bir Grip gibi seyir gosterecek, normaldir.
Decort yapildiktan sonra, sadece: Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix kullanin. |
|
![]() |
|
Hocam tekrardan rahatsız ediyorum ama başka kimseye güvenemiyorum artık size danışmadan birsey yapmak istemiyorum bu akşam oğlumun burnundan sümük ile beraber kan geldi neden olabilir acaba hocam bi yere goturmem gerekir mi yoksa hastalığından dolayi mıdır?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hastaliktan dolayi, burun icinde odem olusur, gerginlesen burun-ici sathi, biraz hizli sumkurmekle bile kanar, sadece su cekip temizlik yapin.
|
|
![]() |
|
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 334 |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|