ateş
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46177
Tarih: 24 Ağu 2025 Saat 23:09
Konu: ateş
Mesajı Yazan: nisansu
Konu: ateş
Mesaj Tarihi: 11 Kas 2014 Saat 22:34
Mrb hocam 13 aylık oğlum cumartesi krup olmuştu pazartesi gunu Decort iğnesi yapıldı o arada hiç ateşi olmadı köpek öksürüğü geçti normal bi öksürük var şu anda ama bunun yanında suan ateşi yükselmeye başladı bu hastalığın sonunda olabilecek durummudur hocam bu arada ab verdiler bugün kontrole goturdugumde bogazlari kizarik diye fakat ben vermedim bu durumda ne yapmam lazım hocam iğne yeterli gelmismidir başka bişeye gerek varmı hocam
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2014 Saat 06:35
SAKIN, O aptal kimse, sakin onun lafina kanip, Antibiyotik baslamayin..1-2 hafta kadar siradan bir Grip gibi seyir gosterecek, normaldir.
Decort yapildiktan sonra, sadece: Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix kullanin.
|
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2014 Saat 16:37
Hocam sabahtan beri burnu akmaya başladı ateşi devam ediyor öksürük ne zamana kadar devam eder peki hocam öksürük de 1 2 hafta devam eder mi krup hastalığının üstüne bu öksürük ve ateş kafama takıldı hocam şimdiden çok teşekkür ederim
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2014 Saat 06:42
Hocam tekrardan bi sorum olacaktı size verdiginiz bilgilerle hareket ediyorum devamlı çok sağolun oğlumun öksürüğü tekrardan çoğaldı gece devamli oksurdu ve dolu dolu oksuruyor hocam aşırı balgam var ama atamiyor bu durumda yapmam gereken bişey var mı çok teşekkür ederim şimdiden hocam
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2014 Saat 21:10
1-2 hafta kadar siradan bir Grip gibi seyir gosterecek, normaldir.
Decort yapildiktan sonra, sadece: Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix kullanin.
|
Mesaj Tarihi: 13 Kas 2014 Saat 23:06
Hocam tekrardan rahatsız ediyorum ama başka kimseye güvenemiyorum artık size danışmadan birsey yapmak istemiyorum bu akşam oğlumun burnundan sümük ile beraber kan geldi neden olabilir acaba hocam bi yere goturmem gerekir mi yoksa hastalığından dolayi mıdır?
|
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2014 Saat 03:44
Hastaliktan dolayi, burun icinde odem olusur, gerginlesen burun-ici sathi, biraz hizli sumkurmekle bile kanar, sadece su cekip temizlik yapin.
|
Mesajı Yazan: semuna
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2014 Saat 16:41
http://hizliresim.com/1nq7PB">
|
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2014 Saat 18:32
Hocam tekrar rahatsiz ediyorum ama oğlumun sabah uykudan kalkinca normal bi şekilde burnu kanadı bir kez daha sonraları burnundan kanlı sumuk geldi devamli öğlen uykusundan kalkınca burun akıntısı hiç olmadı 1 saat kadar çorbasıni içirdikten yarim saat sonra da bu şekilde kustu ve böyle kanlar vardı bi yere goturmelimiyim hocam şimdiden teşekkür ederim.
|
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2014 Saat 22:46
Yasi kac? Evveliyatinda bir hastalik geciriyormu idi? (Grip gibi)
|
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2014 Saat 22:50
13 aylık hocam cumartesi krup olmuştu pazartesi günü de Decort iğnesi yapılmıştı çarşamba Ateşlenip gribe döndü şu anda ateşi yok ama öksürük ve burun akıntısı var hocam
|
Mesaj Tarihi: 14 Kas 2014 Saat 22:58
Bu arada hocam burun akıntısı devamli Kanlı bi şekilde hala
|
Mesaj Tarihi: 15 Kas 2014 Saat 01:27
Grip ile ilgili mailleri okusa idiniz, daha dun anlattim, bilirdiniz...
Grip esnasinda, burun cidarinda odem olur, satihta gerginlesme olur ve en ufak uyari ile kanamalar olur. Soguk suyu, bu yasta burnuna cektiremeyeceginiz icin, 10'ar damla Serum fiz damlatin. Birde elinin burnuna gitmesine mani olun.
|
|