|
Kortizonlu hava verdim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nefisekağan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kas 2024 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nefisekağan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kas 2024 Saat 22:30 |
Geniz akıntısı burun akıntısı öksürük şikayeti ile dr götürdük. İbrumin zero vermiş soğuk algınlığı diyerek. Kullandım geçmedi gece öksürüğü olmasın diye odasına soğuk buhar cihazı çalıştırdım. Öksürük geçmedi artış var diye ventolin inflacort verdim. Yaş 3,5 erkek 15 kilo 98cm. 2 yaşa kadar yumurta alerjisi vardı sık hastalanır her hastalığında antibiyotik nebul en son da çiğneme tableti... hocam ben sizi bugün keşfettim yazılarınızı bile tam okuyamadım (okuyacağım) sorum şu: hatanın neresinden dönersek kâr deyip ilaçları keseyim mi yoksa bu hastalığı her zamanki ilaç rutinlerimizle geçireyim mı? Havayı verdiğim için devam etmek gerekir mi?
Düzenleyen Nefisekağan - 03 Kas 2024 Saat 23:33 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119245 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- HEMEN kesin! Resmen dolandırılıyorsunuz.
2- Doğduğundan beri bu şarlatanlar hiç çocuğunuzda, Grip teşhis ettiler mi? Asla etmezler!! 3- Her hastalandığında antibiyotik verdiğiniz için çocuk çok hastalanıyor, zira antibiyotik kullanım sonucunda, hiçbir hastalığa karşı bağışıklık gelişemiyor ve devamli AYNI bakterilerle hasta oluyor! 4- Solunum yolu hastalıklarında; dili pembe olduğunda asla antibiyotik kullanmayın. 5- Pişmiş yumurta allerji yapmaz. 6- Dünya'da bir tek Türk doktorları, öksürüklü hastalara hem Astım ilaçları hem antibiyotik verirler! 7- Öncelikle; "Sahtekarlığın 3 Safhası" ve "Teşekkür ve 1 senelik Tecrübelerim" yazılarını Forum kısmından okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|