Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kortizonlu hava verdim

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=82764
Tarih: 23 Eki 2025 Saat 09:57

Konu: Kortizonlu hava verdim
Mesajı Yazan: Nefisekağan
Konu: Kortizonlu hava verdim
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2024 Saat 22:30
Geniz akıntısı burun akıntısı öksürük şikayeti ile dr götürdük. İbrumin zero vermiş soğuk algınlığı diyerek. Kullandım geçmedi gece öksürüğü olmasın diye odasına soğuk buhar cihazı çalıştırdım. Öksürük geçmedi artış var diye ventolin inflacort verdim. Yaş 3,5 erkek 15 kilo 98cm. 2 yaşa kadar yumurta alerjisi vardı sık hastalanır her hastalığında antibiyotik nebul en son da çiğneme tableti... hocam ben sizi bugün keşfettim yazılarınızı  bile tam okuyamadım (okuyacağım) sorum şu: hatanın neresinden dönersek kâr deyip ilaçları keseyim mi yoksa bu hastalığı her zamanki ilaç rutinlerimizle geçireyim mı? Havayı verdiğim için devam etmek gerekir mi?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Kas 2024 Saat 09:08
1- HEMEN kesin! Resmen dolandırılıyorsunuz.
2- Doğduğundan beri bu şarlatanlar hiç çocuğunuzda, Grip teşhis ettiler mi? Asla etmezler!! 
3- Her hastalandığında antibiyotik verdiğiniz için çocuk çok hastalanıyor, zira antibiyotik kullanım sonucunda,
hiçbir hastalığa karşı bağışıklık gelişemiyor ve devamli AYNI bakterilerle hasta oluyor! 
4- Solunum yolu hastalıklarında; dili pembe olduğunda asla antibiyotik kullanmayın.
5- Pişmiş yumurta allerji yapmaz. 
6- Dünya'da bir tek Türk doktorları, öksürüklü hastalara hem Astım ilaçları hem antibiyotik verirler! 
7- Öncelikle; "Sahtekarlığın 3 Safhası" ve "Teşekkür ve 1 senelik Tecrübelerim" yazılarını Forum kısmından 
okuyun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat