|
Yanakta şişlik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 456 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nis 2024 Saat 15:32 |
Hocam merhaba kızım 6 yaşında. Bir kaç gün önce dişim ağrıyor demişti bir ay önce dolgu yapılan dişini göstererek. Sonra geçti. İki gece önce diş etim ağrıyor diye gece çok ağladı. Sabah sorun yoktu. Dün akşamdan itibaren yanak bu şekilde şiş. Sabah göze doğru yayıldı ağzında koca bir şeker bar gibi ve altı dokununca sert. Diş mi bilemedik. Acile götürdük diş dedi ne gördü bilmiyorum altının çok sert olması beni rahatsız etti. Ağzını açtırmak istemiyor. Ama diş ağrısı ya da sızısı yok. Böcek şüphesi de oldu ama kaşıntı vb. İğne izi yok. Amoklavin verdiler Acil de bir doz verdim.
Düzenleyen Adeniz - 14 Nis 2024 Saat 00:57 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hala sikayetleri devam ediyorsa, kesinlikle bir Dis Hekiminin gormesi gerekir.
Muhtemelen o dis cekilecek! SAKIN Antibiyotigi kesmeyin.
|
|
![]() |
|
Adeniz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 456 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Pazartesi görecek diş hekimi yüzü aynı çok şiş. Acı ağrı yok muhtemelen iltihapladığı için ağrı yok. Antibiyotik veriyorum sabah ve akşam 29 kg Amoklavin 400 1,5 ölçek. Pazartesiye kalması sıkıntı olur mu hocam? Zaten şiş diye çekilmez diye biliyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Antibiyotige devam edin. VE mutlaka gidin.
|
|
![]() |
|
Devam ediyorum hocam artık bugün yarıya kadar göz kapandı. Antibiyotiği 3. Doz verişim. Başka bir sorun oluşturmaz değil mi hocam. Arı sokmuş gibi şiş çünkü. Yarın gideceğiz.
|
|
![]() |
|
Hocam size yazdıktan sonra göz altında morarma başlamıştı diş doktorunu aradım. Acile gidip antibiyotik iğne yaptırın dedi. Ben yarın sabah zaten o bölgeyi açıp boşaltacağım dedi. Şişken yapılmaz diye düşünmeyin yapılır dedi. İğne yaptırdık hocam saat 16.00 gibi. Akşam dozunu da vermeli miyim Amoklavin akşam dozunu, sabah vermiştim. İğne yaptırınca atlamalı mıyım?
|
|
![]() |
|
Hocam merhabalar. Kızım 6 yaşında diş eti ağrısı sonrası gözüne kadar yanağı şişmişti. Ama biz dolgu yaptırmıştık aslında o dişi bir ay önce. Antibiyotik kullandık. Hatta göz altına kadar morarma olunca acilde tek doz antibiyotik iğne yaptırdık diş hekimi önerisi ile. Dişin çekileceğini, artık hep bu gibi durumlar olabileceğini, köke hatta yeni gelecek dişe zarar vereceğini söyledi bu dişin köklerinin. Neden çekildiğini anlamadım. Çürüğü temizleyip dolgu yapmak yerine. Size sormak istedim. Çünkü siz de o diş çekilecek yazmıştınız. Ama 7 gün doldu ve ben antibiyotiği kestim. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sut dislerinin koku bu yaslarda ZATEN KENDILIGINDEN ERIR! Ne kok tedavisi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|