|
Dekort ve Adrenalin |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
RKBuğra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ara 2023 Saat 14:53 |
Merhaba Dr bey .Oğlum 16 aylık bir kaç Aydır bademcikleri büyüyor .Ateş yok ama grip gibi öksürük burun akıntısı Sabah çok öksürünce getirdim .Dr boğazları şiş 1 ampul dekor içir dedi yoksada adrenalini buhar halinde yap dedi .İçime sinmedi ağır ilaçlar sizce ne yapalibililirim.Geçen ay 7 gün de antibiyotik kullandık.Benim büyük çoçuğunda pfapa gibiydi sürekli bademcikleri şişerdi.küçük çocuğumun öyle olmasından korkuyorum ne yapablilirim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her 2 ilacin da o sekil kullanimi YOKTUR!! Tamamen Turk doktorlarinin k.c.arindan uydurmasidir!
Bademcilker LENF bezleridir ve bu yaslarda henuz antikorlar olusmadigi cin, hastaliklarla lenf sistemi mucadele eder ve BUYURLER!! Bunlari Turk doktorlari bilmezler. Benim, bagisik ile ilgili yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
|
RKBuğra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okudum Dr bey uzun zamandır yazılarınızı okuyorum .Antibiyotik te yazdı ama hiç birini vermeliyorum şuan bağışıklık kazansın istiyorum.Sf dışında önerebileğiniz birşey var mı bide şiş bademcikler için öneriniz var mı?
|
|
![]() |
|
Ve gece saatte bir öksürüyor şuan
|
|
![]() |
|
Kusura bakmayın bide Dr bey zespira 4 mg saşe vermişlerdi önceden ve allerset .Zespirayı kullanıyorum halen bir süre kullanın oradaki ödemi çözer dedi Dr.3-4 günde allerset verdi gece 5 damla kullan dedi .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN, verilen ilaclarin HICBIRINI kullanmayin!! Bunlarin tamami tuzak!
Yazilarimi okuyun!!! Bilhassa, sabit Forum kismindaki; "Tesekkur ve 1 senelik tecrubelerim" yazisini okuyun..
|
|
![]() |
|
Küçük oğlum 16 aylık peki onuniçin bana önereceğiniz birşey var mı ?Bi takviye vitamin ballı limonlu çay ,pekmez veriyorum %3 hipertonik buhar yapmıyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hicbiri bir ise yaramaz.. Abisi eve hastalik tasidigi icin, cok hasta oluyor. Iyi tarafi, okul basladiginda ise,
mikrop kolleksiyonunu tamamladigi icin, abisinden daha az hasta olacak ve devamsizligi daha az olacak.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|