Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dekort ve Adrenalin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Dekort ve Adrenalin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
RKBuğra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 23
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı RKBuğra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dekort ve Adrenalin
    Gönderim Zamanı: 14 Ara 2023 Saat 14:53
Merhaba Dr bey .Oğlum 16 aylık bir kaç Aydır bademcikleri büyüyor .Ateş yok ama grip gibi öksürük burun akıntısı Sabah çok öksürünce getirdim .Dr boğazları şiş 1 ampul dekor içir dedi yoksada adrenalini buhar halinde yap dedi .İçime sinmedi ağır ilaçlar sizce ne yapalibililirim.Geçen ay 7 gün de antibiyotik kullandık.Benim büyük çoçuğunda pfapa gibiydi sürekli bademcikleri şişerdi.küçük çocuğumun öyle olmasından korkuyorum ne yapablilirim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118362
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ara 2023 Saat 19:57
Her 2 ilacin da o sekil kullanimi YOKTUR!! Tamamen Turk doktorlarinin k.c.arindan uydurmasidir! 
Bademcilker LENF bezleridir ve bu yaslarda henuz antikorlar olusmadigi cin, hastaliklarla lenf sistemi
mucadele eder ve BUYURLER!! Bunlari Turk doktorlari bilmezler.
Benim, bagisik ile ilgili yazilarimi okuyun. 
Yukarı Dön
RKBuğra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı RKBuğra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2023 Saat 03:46
Okudum Dr bey uzun zamandır yazılarınızı okuyorum .Antibiyotik te yazdı ama hiç birini vermeliyorum şuan bağışıklık kazansın istiyorum.Sf dışında önerebileğiniz birşey var mı bide şiş bademcikler için öneriniz var mı?
Yukarı Dön
RKBuğra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı RKBuğra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2023 Saat 03:49
Ve gece saatte bir öksürüyor şuan  
Yukarı Dön
RKBuğra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı RKBuğra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2023 Saat 04:01
Kusura bakmayın bide Dr bey zespira 4 mg saşe vermişlerdi önceden ve allerset .Zespirayı kullanıyorum halen bir süre kullanın oradaki ödemi çözer dedi Dr.3-4 günde allerset verdi gece 5 damla kullan dedi .
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2023 Saat 18:55
SAKIN, verilen ilaclarin HICBIRINI kullanmayin!! Bunlarin tamami tuzak! 
Yazilarimi okuyun!!! 
Bilhassa, sabit Forum kismindaki; "Tesekkur ve 1 senelik tecrubelerim" yazisini okuyun.. 
Yukarı Dön
RKBuğra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı RKBuğra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2023 Saat 00:22
Küçük oğlum 16 aylık peki onuniçin bana önereceğiniz birşey var mı ?Bi takviye vitamin ballı limonlu çay ,pekmez veriyorum %3 hipertonik buhar yapmıyorum.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2023 Saat 03:56
Hicbiri bir ise yaramaz.. Abisi eve hastalik tasidigi icin, cok hasta oluyor. Iyi tarafi, okul basladiginda ise, 
mikrop kolleksiyonunu tamamladigi icin, abisinden daha az hasta olacak ve devamsizligi daha az olacak. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.