Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Dekort ve Adrenalin

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=78600
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 11:00

Konu: Dekort ve Adrenalin
Mesajı Yazan: RKBuğra
Konu: Dekort ve Adrenalin
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2023 Saat 14:53
Merhaba Dr bey .Oğlum 16 aylık bir kaç Aydır bademcikleri büyüyor .Ateş yok ama grip gibi öksürük burun akıntısı Sabah çok öksürünce getirdim .Dr boğazları şiş 1 ampul dekor içir dedi yoksada adrenalini buhar halinde yap dedi .İçime sinmedi ağır ilaçlar sizce ne yapalibililirim.Geçen ay 7 gün de antibiyotik kullandık.Benim büyük çoçuğunda pfapa gibiydi sürekli bademcikleri şişerdi.küçük çocuğumun öyle olmasından korkuyorum ne yapablilirim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Ara 2023 Saat 19:57
Her 2 ilacin da o sekil kullanimi YOKTUR!! Tamamen Turk doktorlarinin k.c.arindan uydurmasidir! 
Bademcilker LENF bezleridir ve bu yaslarda henuz antikorlar olusmadigi cin, hastaliklarla lenf sistemi
mucadele eder ve BUYURLER!! Bunlari Turk doktorlari bilmezler.
Benim, bagisik ile ilgili yazilarimi okuyun. 

Mesaj Tarihi: 15 Ara 2023 Saat 03:46
Okudum Dr bey uzun zamandır yazılarınızı okuyorum .Antibiyotik te yazdı ama hiç birini vermeliyorum şuan bağışıklık kazansın istiyorum.Sf dışında önerebileğiniz birşey var mı bide şiş bademcikler için öneriniz var mı?

Mesaj Tarihi: 15 Ara 2023 Saat 03:49
Ve gece saatte bir öksürüyor şuan  

Mesaj Tarihi: 15 Ara 2023 Saat 04:01
Kusura bakmayın bide Dr bey zespira 4 mg saşe vermişlerdi önceden ve allerset .Zespirayı kullanıyorum halen bir süre kullanın oradaki ödemi çözer dedi Dr.3-4 günde allerset verdi gece 5 damla kullan dedi .

Mesaj Tarihi: 15 Ara 2023 Saat 18:55
SAKIN, verilen ilaclarin HICBIRINI kullanmayin!! Bunlarin tamami tuzak! 
Yazilarimi okuyun!!! 
Bilhassa, sabit Forum kismindaki; "Tesekkur ve 1 senelik tecrubelerim" yazisini okuyun.. 

Mesaj Tarihi: 16 Ara 2023 Saat 00:22
Küçük oğlum 16 aylık peki onuniçin bana önereceğiniz birşey var mı ?Bi takviye vitamin ballı limonlu çay ,pekmez veriyorum %3 hipertonik buhar yapmıyorum.

Mesaj Tarihi: 16 Ara 2023 Saat 03:56
Hicbiri bir ise yaramaz.. Abisi eve hastalik tasidigi icin, cok hasta oluyor. Iyi tarafi, okul basladiginda ise, 
mikrop kolleksiyonunu tamamladigi icin, abisinden daha az hasta olacak ve devamsizligi daha az olacak. 

Mesaj Tarihi: 17 Ara 2023 Saat 00:21
Peki abisine ne yapabiliriz Dr bey .Oda bu gün ateşliydi boğazına baktım baya şişmiş neredeyse kapanacak gibi .büyük oğlum 4 yaşında solunum apnelerimiz olduğu için sadece geniz etini aldırdık .Onu aldırdıktannsonra bademcikler sürekli şişmeye başladı .Pfapa mı diye sürekli bocaladım her boğaz şişliğinde antibiyotik kullanmadık ,bazen ateşli basende ateşsiz geçiyor .Şimdi yine şiş ateş 38 -39 arası .2-3 yıldır bademcikleri ile uğraştık ki hala uğraşıyoruz.Bi çözüm bulamadım 1.sınıf ve 6 yaş oldu

Mesaj Tarihi: 17 Ara 2023 Saat 00:24
Boğazına baktım şiş baya ama hani bir beyazlık yada baya kızarıklık görmedim .Öksürük var tabi 

Mesaj Tarihi: 17 Ara 2023 Saat 00:44
Dili pembe ise; Antibiyotik gerekmez. 
Dili pembe ise; SAKIN Antibiyotik kullanmayin!!! SAKIN ates dusurmeyin.
Yazilarimi okuyun. 

Mesaj Tarihi: 17 Ara 2023 Saat 12:52
Dilinin üstü  beyaz Dr bey 

Mesaj Tarihi: 17 Ara 2023 Saat 20:04

Mesaj Tarihi: 17 Ara 2023 Saat 20:05
Boğazın görüntüsü resmen nefes alıcak yer kalmamış Dr bey

Mesaj Tarihi: 17 Ara 2023 Saat 21:07
Resim acilmadi