Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ciğere inme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ciğere inme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gonjaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 283
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gonjaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ciğere inme
    Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2023 Saat 09:38
Hocam merhaba kızım 7 aylık neredeyse 8 gündür sizin taniminiza uyduğu için nezle diyorum ( dr a hiç goturmedim)önce şeffaf ama çok akıntısı vardı hapşırmak eşlik ediyordu iki burnu iki çeşme.Sonra ara ara oksurmeye başladı birkaç gündür de ates başladı özellikle avuç içlerinde ensesinde.Bol bol emziriyorum cold mix damlatiyorum yakasina burnuna da serum damlatip cekiyorum.
Hocam sorum ates bir kaç gündür var öncesinde yoktu acaba balgam ciğerlerine mi indi çünkü öksürünce balgam olduğu belli hiriltida var gibi burnundan mi ciğerlerden mi çok anlayamadım.burnundan biraz yeşil biraz şeffaf akıntı geliyor hastalık  bitmek üzereyken yeniden mi başladı acaba?
Ciğere indiğini ve hastaneye gitmemiz gereken zaman ne zmn Hocam ne olursa hastaneye götüreyim daha fazla kötü olmasın diye?
Not:Genel durumu gündüz iyi gece çok fazla uyanıp ağlıyor emmek istiyor
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118392
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2023 Saat 10:52
Öksürük olduğu sürece göğüse inmesi çok zor! Ancak RSV gibi virüsler inebilir, onların da özel bir tedavileri
 yoktur. 
Ciğere inerse; solunum sayısı dakikada 60'ın üstüne çıkar.
Lütfen ÖNCE soracağınız soru ile ilgili yazılarımı okuyun. Yoksa bu tip soruların sonu gelmeyecek. 

Yukarı Dön
gonjaa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 283
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı gonjaa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2023 Saat 11:05
Okuyorum hocam arsivinizde ki soruları ama bu bebek olduğu için size sormak istedim.
Oğlumda sizi bilmiyorum ateşi olmadığı halde hastaneye yatırdılar bronsiolit diye bir sürü hava verdiler antibiyotik falan yine öyle olsun istemiyorum o yüzden telaş yaptim

Yukarı Dön
Ziynet Tuba Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 20
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ziynet Tuba Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2023 Saat 19:54

Düzenleyen Ziynet Tuba - 16 Eyl 2023 Saat 20:34
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2023 Saat 20:47
Çözümü gayet basit! Yazılarımı okuyun ve o hastanelerden uzak durun. Elini veren, kolunu kaptırıyor. 
Yukarı Dön
Ceren85 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 222
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ceren85 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2023 Saat 21:03
Hocam rsv virüsün ciğere inmemesi için önlem varmı ?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2023 Saat 02:28
Turk doktorlarinin verdigi ilaclarin hicbirini kullanmayin. 
Gerisi sansiniza kalmis... 
Yukarı Dön
Ceren85 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 222
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ceren85 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2023 Saat 08:55
Yani özel koruma önlem yok diyorsunuz:((
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.