|
Ciğere inme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gonjaa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2023 Saat 09:38 |
Hocam merhaba kızım 7 aylık neredeyse 8 gündür sizin taniminiza uyduğu için nezle diyorum ( dr a hiç goturmedim)önce şeffaf ama çok akıntısı vardı hapşırmak eşlik ediyordu iki burnu iki çeşme.Sonra ara ara oksurmeye başladı birkaç gündür de ates başladı özellikle avuç içlerinde ensesinde.Bol bol emziriyorum cold mix damlatiyorum yakasina burnuna da serum damlatip cekiyorum.
Hocam sorum ates bir kaç gündür var öncesinde yoktu acaba balgam ciğerlerine mi indi çünkü öksürünce balgam olduğu belli hiriltida var gibi burnundan mi ciğerlerden mi çok anlayamadım.burnundan biraz yeşil biraz şeffaf akıntı geliyor hastalık bitmek üzereyken yeniden mi başladı acaba? Ciğere indiğini ve hastaneye gitmemiz gereken zaman ne zmn Hocam ne olursa hastaneye götüreyim daha fazla kötü olmasın diye? Not:Genel durumu gündüz iyi gece çok fazla uyanıp ağlıyor emmek istiyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öksürük olduğu sürece göğüse inmesi çok zor! Ancak RSV gibi virüsler inebilir, onların da özel bir tedavileri
yoktur. Ciğere inerse; solunum sayısı dakikada 60'ın üstüne çıkar. Lütfen ÖNCE soracağınız soru ile ilgili yazılarımı okuyun. Yoksa bu tip soruların sonu gelmeyecek.
|
|
![]() |
|
gonjaa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 283 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okuyorum hocam arsivinizde ki soruları ama bu bebek olduğu için size sormak istedim.
Oğlumda sizi bilmiyorum ateşi olmadığı halde hastaneye yatırdılar bronsiolit diye bir sürü hava verdiler antibiyotik falan yine öyle olsun istemiyorum o yüzden telaş yaptim |
|
![]() |
|
Ziynet Tuba ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eyl 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ziynet Tuba
.
Düzenleyen Ziynet Tuba - 16 Eyl 2023 Saat 20:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Çözümü gayet basit! Yazılarımı okuyun ve o hastanelerden uzak durun. Elini veren, kolunu kaptırıyor.
|
|
![]() |
|
Ceren85 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
Hocam rsv virüsün ciğere inmemesi için önlem varmı ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Turk doktorlarinin verdigi ilaclarin hicbirini kullanmayin.
Gerisi sansiniza kalmis...
|
|
![]() |
|
Ceren85 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
Yani özel koruma önlem yok diyorsunuz:((
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|