|
Uykusuzluk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Şahinaka ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 53 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nis 2023 Saat 01:26 |
Merhabalar doktor bey . 2 yasinda kizim gece gec saatlerde uyuyor dogdugu gunden bu yana bir turlu uyku duzenini saglayamadim . Erken uyandirsamdagece en iyi ihtimalle 12 de uyuyor . 4 aylik bebegim daha var artik dayanamaz oldum ne gece ne gunduz uyku yok duzen yok destek verenim yok .melatonin damla duydum tv den sizce verebilirmiyim zarari olurmu . Diger sorumda su hocam ikiside emiyor hem 2 yasindaki hem 4 aylik olan . Sutum ikisine birden artik yetmez oldu . Buyuk olan asıri memeye bagli yavas yavas kesmem mumkun degil acı vs surerek tiksindirmeyin diyolarlar baska turlu birakacagi da yok sizce nasil yapmaliyim . Son olarakda hocam 2 yaş kız olan 11 kilo ne yer ne icer asiri istahsiz ona da bir tavsiyeniz vaemidir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunduz uyutmayin, Melatonin kullanimi ile ilgili bir bilgi veya tecrubem yok.
Ablanin yaninda kucugu EMZIRMEYIN. Emzirme zamanlari, bir komsuya filan gonderin.
|
|
![]() |
|
jaleole ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şub 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam melatonin uyksuzluk için kullanılabilirmi? fazla kullanımı bir zararı olurmu?
yada uykusuzluk in ne önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118124 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cocuklarda boyle bir bilgi YOK! Sacmalik. Ha!!! Bir de; "Uyku egitimi" verenler VAR! Yerseniz.
|
|
![]() |
|
jaleole ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şub 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yetişkinler için sormuştum uykusuzluk için fazla miktarsa melatonin bir zararı olurmu? yada yetişkin uykusuzluk için ne onerirsiniz
Düzenleyen jaleole - 09 Ara 2023 Saat 20:28 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Uyaranlardan (kahve, cay, cukulata, Kola gibi) uzak durun.
Yatmadan 2 saat once TV, bilgisayar ve cep telefonu oyunu, gibi faaliyetlerden uzak durun. Kitap okuyun! Melatonin icin, bir Norolog ile gorusun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|