Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Uykusuzluk

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=76329
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 06:31

Konu: Uykusuzluk
Mesajı Yazan: Şahinaka
Konu: Uykusuzluk
Mesaj Tarihi: 21 Nis 2023 Saat 01:26
Merhabalar doktor bey . 2 yasinda kizim gece gec saatlerde uyuyor dogdugu gunden bu yana bir turlu uyku duzenini saglayamadim . Erken uyandirsamdagece en iyi ihtimalle 12 de uyuyor . 4 aylik bebegim daha var artik dayanamaz oldum ne gece ne gunduz uyku yok duzen yok destek verenim yok .melatonin damla duydum tv den sizce verebilirmiyim zarari olurmu . Diger sorumda su hocam ikiside emiyor hem 2 yasindaki hem 4 aylik olan . Sutum ikisine birden artik yetmez oldu . Buyuk olan asıri memeye bagli yavas yavas kesmem mumkun degil acı vs surerek tiksindirmeyin diyolarlar baska turlu birakacagi da yok sizce nasil yapmaliyim . Son olarakda hocam 2 yaş kız olan 11 kilo ne yer ne icer asiri istahsiz ona da bir tavsiyeniz vaemidir

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Nis 2023 Saat 04:27
Gunduz uyutmayin, Melatonin kullanimi ile ilgili bir bilgi veya tecrubem yok. 
Ablanin yaninda kucugu EMZIRMEYIN. Emzirme zamanlari, bir komsuya filan gonderin. 

Mesajı Yazan: jaleole
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2023 Saat 13:35
hocam melatonin uyksuzluk için kullanılabilirmi? fazla kullanımı bir zararı olurmu?
yada uykusuzluk in ne önerirsiniz

Mesaj Tarihi: 09 Ara 2023 Saat 19:09
Cocuklarda boyle bir bilgi YOK! Sacmalik. Ha!!!  Bir de; "Uyku egitimi" verenler VAR! Yerseniz. 

Mesajı Yazan: jaleole
Mesaj Tarihi: 09 Ara 2023 Saat 20:28
yetişkinler için sormuştum uykusuzluk için fazla miktarsa melatonin bir zararı olurmu? yada yetişkin uykusuzluk için ne onerirsiniz

Mesaj Tarihi: 10 Ara 2023 Saat 03:06
Uyaranlardan (kahve, cay, cukulata, Kola gibi) uzak durun. 
Yatmadan 2 saat once TV, bilgisayar ve cep telefonu oyunu, gibi faaliyetlerden uzak durun.
Kitap okuyun! 
Melatonin icin, bir Norolog ile gorusun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat