|
Sürekli tekrarlayan öksürük krizleri |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Nurhan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Sürekli tekrarlayan öksürük krizleriGönderim Zamanı: 30 Eki 2022 Saat 22:49 |
|
Hocam iyi geceler size danışmadan artık içimiz rahat etmiyor başınızı da ağrıtıyoruz her fırsatta kusura bakmayın yaklaşık 1ay öncede konuşmuştuk kızım o zamandan beri ara ara olan öksürük krizleri oluyor grip demiştiniz antibiyotiksiz atlatmıştık ama bizim her gribimizde satürasyonları düşüyor ve çekilmeleri başlıyor çok şükür o süreci atlattık 1 ay önce ama öksürüğü hala var özellikle gündüz hafif bir koşturma sonrasında ve her gece uykuya daldıktan 1 buçuk saat sonra başlıyor ve sabaha kadar öksürüyor 1 haftadır de sürekli oluuor günlerdir uykusu yok öksürmekten başını yükseltiyorum buharı da ara ara tekrarlıyorum ama geçmiyor bir türlü yorulduk artık bu süreçten burun akıntısı da yoğun sarı şekilde serum fizyolojikle temizliyorum ama mutlaka aspiratörle çekiyorum çünkü sümküremiyor o yoğunlukta tıkanıyor bu süreç normal mi öksürüğü 1 ay oldu hocam hala bu kadar yoğun olması normal mi anlamıyorum ciğerleri parçalanarak sanki artık geceleri gündüzleri de ayrı zaten az koşsa efor sarfetse öksürük krizine giriyor hemen de geçmiyor konuşamıyor bile
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Eki 2022 Saat 02:52 |
|
Ara ara sicak buhar uygulayin.
|
|
![]() |
|
Nurhan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Eki 2022 Saat 16:04 |
|
Hocam uyguluyoruz ama bu kadar uzun sürer mi öksürük daha ne kadar sürer acaba hiç bu kadar uzun olmamıştı 1 aydır öksürüyor ufak bir efor sonrası bile
Düzenleyen Nurhan - 31 Eki 2022 Saat 16:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Eki 2022 Saat 18:50 |
|
Eski cevaplari okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|