Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sürekli tekrarlayan öksürük krizleri

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=74071
Tarih: 27 Eki 2025 Saat 00:33

Konu: Sürekli tekrarlayan öksürük krizleri
Mesajı Yazan: Nurhan
Konu: Sürekli tekrarlayan öksürük krizleri
Mesaj Tarihi: 30 Eki 2022 Saat 22:49
Hocam iyi geceler size danışmadan artık içimiz rahat etmiyor başınızı da ağrıtıyoruz her fırsatta kusura bakmayın yaklaşık 1ay öncede konuşmuştuk kızım o zamandan beri ara ara olan öksürük krizleri oluyor grip demiştiniz antibiyotiksiz atlatmıştık ama bizim her gribimizde satürasyonları düşüyor ve çekilmeleri başlıyor çok şükür o süreci atlattık 1 ay önce ama öksürüğü hala var özellikle gündüz hafif bir koşturma sonrasında ve her gece uykuya daldıktan 1 buçuk saat sonra başlıyor ve sabaha kadar öksürüyor 1 haftadır de sürekli oluuor günlerdir uykusu yok öksürmekten başını yükseltiyorum buharı da ara ara tekrarlıyorum ama geçmiyor bir türlü yorulduk artık bu süreçten burun akıntısı da yoğun sarı şekilde serum fizyolojikle temizliyorum ama mutlaka aspiratörle çekiyorum çünkü sümküremiyor o yoğunlukta tıkanıyor bu süreç normal mi öksürüğü 1 ay oldu hocam hala bu kadar yoğun  olması normal mi anlamıyorum ciğerleri parçalanarak sanki artık geceleri gündüzleri de ayrı zaten az koşsa efor sarfetse öksürük krizine giriyor hemen de geçmiyor konuşamıyor bile

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Eki 2022 Saat 02:52
Ara ara sicak buhar uygulayin. 

Mesajı Yazan: Nurhan
Mesaj Tarihi: 31 Eki 2022 Saat 16:04
Hocam uyguluyoruz ama bu kadar uzun sürer mi öksürük daha ne kadar sürer acaba hiç bu kadar uzun olmamıştı 1 aydır öksürüyor ufak bir efor sonrası bile

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 Eki 2022 Saat 18:50
Eski cevaplari okuyun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat