|
Yardım edin hocam |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Esrazeynep ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haz 2022 Saat 11:09 |
Hocam kızım 62 günlük 6000kg.2 gündür yoğun bir geniz akıntısı var. Dün sabah doktora götürdük ciğeri temiz dedi bol bol emzirme ve serum fizyolojik dedi. Ablası hastay 10 gündür basit bir viral enfeksiyon geçiriyo öksürük burun akıntısı şeklinde. Ondan geçti galiba..Bu sabah aspiratör ile burunu temizlerken balgam boğazına yapıştı galiba 1. 5dk kadar çıkarmaya çalışıp yoğun öksürdü öğürdü fakat kusamadı. Ardından 3_4 kez kısa öksürük oldu ve geçti. Videosunu doktora attım vebtolşn ve antibiyotik yazdı.3 saattir öksürük yok rahat nefes alışı da ama genzi akıyor. Gece boyu rahat uyudu öksürük olmadı. 3 saattir de rahat. Ne yapmalıyız.
Bir de daha önce sormuştum size kistik fibrozis şüphesi var ter testi ara değer çıktı gelişimi ortalamanın üstünde diye. Siz de kistik fibrozis değil demiştiniz. 2.ter testi negatif çok şükür. Onunla alakası olabilir mi. Hocam kontrol için getirdik ilaç kullanmamak adına ciğerleri tertemiz ama siyahlıkkar var ilaçları kullan dedi ne yapacağız bilmiyorum
Düzenleyen Esrazeynep - 02 Haz 2022 Saat 12:23 |
|
Esserzey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, söylenen hiçbir şeye inanmayın ve hiçbir ilacı da kullanmayın. 62 günlük bebeğe Ventolin veriyorsa,
salağın tekidir. Hele antibiyotik en saçma olanı! " ciğerleri tertemiz ama siyahlıkkar var ilaçları kullan dedi " Son derecede cahil bir doktor. Bilakis, bir "hadise" varsa, o kısımlar beyaz görülür. Siyah olan kısımlar, HAVA olan yerlerdir.
|
|
![]() |
|
Esrazeynep ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Hocam ne yapmamız gerek bize bir yöntem söyleyin
|
|
Esserzey
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Esserzey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O röntgeni, çekilen yere iade edin !! Böyle hatalı çekilmiş bir Rötgeni hasta ailesine veren bir laboratuvar,
aşşağılık bir sahtekar müessesedir. Bebek DÖNÜK dururken Röntgen çekilmiş. O yüzden kalbin durumu farklı görülüyor. Akciğerler temiz. Akıntı için bir şey yapılmaz.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Hocam kalbiyle ilgili bir şey söylemediler neden dediniz
|
|
Esserzey
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bebek DÖNÜK durduğu için, kalp normal görünümde değil!
Başınıza iyiki iş açmamışlar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Esrazeynep
Hocam anladım çok teşekkür ederim. Farklı bir doktora gittim. İlaçları kullanmana gerek yok sadece anne sütü ve serum fizyolojik dedi. Her gün kontrole gidiyoruz takip ediyor. Sayenizde bir bebek ilaçsız iyi olacak 🌷
|
|
Esserzey
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|