Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Yardım edin hocam

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=72837
Tarih: 25 Tem 2025 Saat 17:13

Konu: Yardım edin hocam
Mesajı Yazan: Esrazeynep
Konu: Yardım edin hocam
Mesaj Tarihi: 02 Haz 2022 Saat 11:09
Hocam kızım 62 günlük 6000kg.2 gündür yoğun bir geniz akıntısı var. Dün sabah doktora götürdük ciğeri temiz dedi bol bol emzirme ve serum fizyolojik dedi. Ablası hastay 10 gündür basit bir viral enfeksiyon geçiriyo öksürük burun akıntısı şeklinde. Ondan geçti galiba..Bu sabah aspiratör ile burunu temizlerken balgam boğazına yapıştı galiba 1. 5dk kadar çıkarmaya çalışıp yoğun öksürdü öğürdü fakat kusamadı. Ardından 3_4 kez kısa öksürük oldu ve geçti. Videosunu doktora attım vebtolşn ve antibiyotik yazdı.3 saattir öksürük yok rahat nefes alışı da ama genzi akıyor. Gece boyu rahat uyudu öksürük olmadı. 3 saattir de rahat. Ne yapmalıyız. 
Bir de daha önce sormuştum size kistik fibrozis şüphesi var ter testi ara değer çıktı gelişimi ortalamanın üstünde diye. Siz de kistik fibrozis değil demiştiniz. 2.ter testi negatif çok şükür. Onunla alakası olabilir mi.
Hocam kontrol için getirdik ilaç kullanmamak adına ciğerleri tertemiz ama siyahlıkkar var ilaçları kullan dedi ne yapacağız bilmiyorum 

-------------
Esserzey

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 Haz 2022 Saat 12:57
SAKIN, söylenen hiçbir şeye inanmayın ve hiçbir ilacı da kullanmayın. 62 günlük bebeğe Ventolin veriyorsa, 
salağın tekidir. Hele antibiyotik en saçma olanı! 
" ciğerleri tertemiz ama siyahlıkkar var ilaçları kullan dedi "
Son derecede cahil bir doktor. Bilakis, bir "hadise" varsa, o kısımlar beyaz görülür. Siyah olan kısımlar, 
HAVA olan yerlerdir.

Mesaj Tarihi: 02 Haz 2022 Saat 13:19
Hocam ne yapmamız gerek bize bir yöntem söyleyin 

-------------
Esserzey

Mesaj Tarihi: 02 Haz 2022 Saat 14:33
https://www.hizliresim.com/pglpvif%20" rel="nofollow - https://www.hizliresim.com/pglpvif

Hocam bu da röntgen görüntüsü... 

-------------
Esserzey

Mesaj Tarihi: 02 Haz 2022 Saat 19:26
O röntgeni, çekilen yere iade edin !! Böyle hatalı çekilmiş bir Rötgeni hasta ailesine veren bir laboratuvar,
aşşağılık bir sahtekar müessesedir.
Bebek DÖNÜK dururken Röntgen çekilmiş. O yüzden kalbin durumu farklı görülüyor. 
Akciğerler temiz. Akıntı için bir şey yapılmaz. 

Mesaj Tarihi: 02 Haz 2022 Saat 20:49
Hocam kalbiyle ilgili bir şey söylemediler neden dediniz 

-------------
Esserzey

Mesaj Tarihi: 03 Haz 2022 Saat 07:57
Bebek DÖNÜK durduğu için, kalp normal görünümde değil! 
Başınıza iyiki iş açmamışlar.

Mesaj Tarihi: 03 Haz 2022 Saat 16:05
Hocam anladım çok teşekkür ederim. Farklı bir doktora gittim. İlaçları kullanmana gerek yok sadece anne sütü ve serum fizyolojik dedi. Her gün kontrole gidiyoruz takip ediyor. Sayenizde bir bebek ilaçsız iyi olacak 🌷

-------------
Esserzey

Mesaj Tarihi: 03 Haz 2022 Saat 16:30
Doğru söylemiş.. İnşallah bu gibi doktorlar artarlar. 

Mesaj Tarihi: 07 Haz 2022 Saat 11:59
Hocam merhaba bu gün 7. Gün öksürük biraz arttı bu sabah normal mi bu? Genzinde yapışan bir şey var  hocam çattalaşıyor sesi rahatsız ediyor. Burnunu açıyorum burnu temiz gelmiyor
Yalnız anne sütü ilerliyoruz hocam. Bu öksürük ne zMan sıkıntılı olur mesela 1 saatte bir öksürük oluyor bazen 15dk da bir. Bebeği yoracak kadar değil keyfi çok iyi ateşi yok öksürük geniz den gibi görünüyor. 

-------------
Esserzey

Mesaj Tarihi: 07 Haz 2022 Saat 13:17
Öksürük, vücudun savunma mekanizmasıdır. Yoksa bazı Türk doktorlarının zannettikleri gibi, bastırılması
 gereken bir durum değildir. Niye sıkıntı olsun? Sıkıntıyı yapan da öksürüğe sebep olan mikrobun kendisi.
Mikrop yok olunca, öksürük de yokolur.  Vücut, mikropların sayı ve hareketliliklerine göre azalır veya çoğalır. 
Vardır bir bildiği.

Mesaj Tarihi: 07 Haz 2022 Saat 15:05
Evet hocam 62 günlük bebeğe vebtolin veren doktor öksürük 2 aylık bebek için iyi değil dedi ona korktum. Yoksa ara ara öksürüp atıcak doğal olan bu.. Benn hiç müdahale etmiyorum hocam. Serum fizyolojik devam. Oda nemlendiricisine cold mıx damlat sam uygun olur mu? Cevaplarınız için teşekkür ederim. 

-------------
Esserzey

Mesaj Tarihi: 07 Haz 2022 Saat 15:48
Sakın o PUŞT doktorlara kanmayın. Onların para için yapmayacakları şey yoktur. 
ColdMix?? Deneyin. 

Mesaj Tarihi: 07 Haz 2022 Saat 16:00
Sağ olun hocam süreci yazacağım tekrar 🌷

-------------
Esserzey

Mesaj Tarihi: 13 Tem 2022 Saat 20:51
Okuyan arkadaşlar için yazıyorum ilaçsız da iyileşiyor çok şükür bebekler. Gerekmedikçe ilaca boğmaya gerek yok. Kadir hocaya sonsuz teşekkürler 

-------------
Esserzey

Mesaj Tarihi: 13 Tem 2022 Saat 21:36
Bütün sahtekarlık: Türk doktorlarının ASLA Grip teşhis etmemelerine dayanıyor.
Grip dese, ilaç yazamayacak!  Görüyorsunuz değil mi puştuğu!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat