Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Cok fazla antibiyotik kullanimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Cok fazla antibiyotik kullanimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Zülbiye Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Zülbiye Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Cok fazla antibiyotik kullanimi
    Gönderim Zamanı: 05 Nis 2022 Saat 00:49
Hocam merhaba benim kızım 5 yaşında bu sene okula başladı ilk defa. çok sık hastalandı ve yedi ay içinde 6 Kez antibiyotik kullandık. İki kez bronşit bir kez de pnomoni oldu. 7 ay boyunca sürekli öksürdu. Her defasında dr a gittiğimde çok fazla antibiyotik kullandığımizı söylediğim halde yine antibiyotik yazdılar. Iyilesemeyecek ya da aşağı inecek korkusuyla vermek zorunda kaldım. Fazla antibiyotik kullanmanın çocuğuma zarar vermesinden korkuyorum. Bu konuyal ilgili siz ne onerirsiniz 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118460
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2022 Saat 18:26
Size de tuhaf gelmedi mi?? 7 ay boyunca bir cocuk, hic mi Grip olmaz!! 
Bu basiniza gelenler, Turkiye'deki SAHTEKAR doktorlarin  en meshur dolandiricilik yontemidir.
Bunlar; asla Grip teshis etmezler, Her oksurene eskiden Astim derlerdi, dillerini bir yerlerine soktugumdan 
beri, diyemiyorlar, onun yerine, Bronsit, Pnomoni gibi salak salak teshisler koyuyorlar. Ama, gene; ayni
Astim ilaclarini ve Kortizonlu Spreyleri vererek; "Sahtekarligin 3 Safhasini" uyguluyorlar.
Okula/Yuva'ya baslayan her cocugun ilk 2 senesi cok hastalikli gecer.. Bundan kacis yoktur. Bu sekilde 
cocukta Antikorlar (bagisiklik maddeleri) olusur. bagisiklik ile ilgili makaleleri Yazarlar kismindan okuyun. 
1- Antibiyotik gereken durumda:
 a) Ates+Agizda pis koku+Dili kaplayan pas tabakasi olur.
 b) Kan sayiminda, WBC (Lokosit) 15.5 ustu olur. 
2- Pnomoni (Zaturre) KPA asilari olan bir cocukta GORULEMEZ!! Bir tek Turk doktorlari gorur, onlara ASLA
inanmayin! Gorulenler, tamamen VIRAL Zaturrleredir, onlarin da tedavisi yoktur. Kendilinden iyilesirler.
   Oldugunda, dakikadaki solunum sayisi:60'dan fazla olur, cocuk su bile icemez, kesik kesik konusur.
Ilk sayfada; Yazarlar kismindaki makalelerimi, Forum Sabit yazilarimi mutlaka okuyun ve Soru-Cevaplari
bugunden geriye giderek okuyun. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Nis 2022 Saat 18:32
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.