|
Karın ağrısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2022 Saat 16:40 |
Hocam engin bilgilerinize dayanarak kendimle alakalı bir soru sormak isterim. 34 yaş kadın. Hocam uzunca süredir alt karnımda adet sancısı benzeri karın ağrım var gece gündüz sürekli. Özellikle tuvaletim geldiğinde artıyor. Sabah idrara kalktığımda hissediyorum, sonrasında hafif rahatlıyor. Gün içerisinde de büyük tuvaletimi yaptıktan sonra bir miktar rahatlama oluyor. Düz yatıp karnıma basınca inanılmaz gaz birikmesi olduğunu hissediyorum. Bu semptomları internette aratınca en kötü hastalıklar çıkıyor açıkçası korkuyorum.. Gaita tahlili versem bir şey elde edebilir miyim? Gizli kan vs olup olmadığına bakılıyor sanırım. Bu arada 10 gün önce genel kan tahlili yaptırdım herşeyim çok normal çıktı. Sadece d vitamini ölçülmedi ancak Eylül de 1 ampül Devit kırıp içmiştim. Bir öneriniz olur mu hocam durum bağırsak ile ilgili sanırım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 hafta kadar Debridat 200 tablet, gunde:3x1 kullanin, sonucu konusalim.
|
|
![]() |
|
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet hocam daha önceki yıllarda gaz için reçete edilmişti bana debridat. Tekrar alıp deneyeyim teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Hocam tekrar merhaba, size yazdıktan sonra birkaç gün sıkıntım olmamıştı. Tekrar edince debridat almaya başladım. Tuvaletim geldiğinde yine alt karnımda ağrı/sancı devam ediyor. Sonra bir miktar rahatlıyorum. Fakat midemde inanılmaz bir ağrı başladı. Gece gündüz fark etmeksizin özellikle acıktığımda. Gece mide ağrısından uyuyamadım, hatta ayaklarım üşüdü kendimi hasta gibi hissediyodum. Midemde sanki yara varmış gibi bir ağrı. Doktora gitmek istemiyorum endoskopi yapmadan ilaç vermezler diye düşünüyorum. Acaba rennie tablet alıp denesem mi? Debridat ve rennie birlikte kullanılır mı yoksa debridatı kesmek mi gerekir?
Bir de hocam kızacaksınız belki ama biontech aşı ilk doz vurulduktan 1 gün sonra başladı gaz ağrılarım. Hatta aşıdan sonra 2 gün çok şiddetli ağrım vardı zor ayağa kalkıyordum. Devamında azaldı fakat geçmedi. Aşının tetiklediğini düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118442 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Debridat yaninda, Famodin 40, gunde 1 tablet alin.
Asi bile bu kadar reaksiyon yapti ISE, ya hasta olursaniz neler olacak.
|
|
![]() |
|
Hocam hastalığı geçirdim malesef 5 ay oldu ve ağır atlattım. Aşıdan sonra mide bağırsak sorunu yaşayacağımı düşünmemiştim, hocam endoskopiden çok korkuyorum ve hastaneye başvurursam sizin kadar bilgili bir doktorun bakacağını hiç sanmıyorum..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Benim dediklerimi yapin, Duzelince Asilarinizi olun.
|
|
![]() |
|
Hocam çok özür dileyerek sıkıntım bir süre geçti ve yine sıkıntım başladı. Mide ağrısıyla uyandım, tuvaletimi yapınca dışkıda pembelikler vardı. Yediğim kırmızı pancardan dolayı olabilir mi bilmiyorum peçeteye de hafif pembelik geldi. Kanama olup olmadığını nasıl anlarız dışkının siyah mı olması lazım? Mide ağrım da aynı şekilde devam ediyor, göğüs kafesimin ortasında yukarı doğru.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|