|
zymafluor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ebrudayan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ebrudayan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Ara 2021 Saat 00:52 |
Hocam merhabalar ilk kızımı sadece sizin önerilerrinizle
büyüttüm Allah razı olsun sizden şuan 10
yaşında ellerinizden öper. Şimdi sıra ikincisinde J şuan 5 ay 10 günlük 6 temmuz
doğumlu 3760 gr doğdu şimdi 8100 gr kız sadece anne sütü alıyor. Hocam birkaç sorum olacak Zymaflour u Almanyadan arkadaşımıza getirttik bir kutu. Daha
fazla alıcaktım ama hepsinin son kullanım tarihi 05.2022 yani çok kısa ve daha
fazla alamadık. İlk kızımın dişi erken çıkmıştı hemen kullandık diye hatırlıyorum
ama küçük kızımın henüz çıkmadı. Ne zaman nasıl başlayayım birde son kullanım
tarihi geçince atayımmı bitmezse. İkinci soru doktor demir ve çinko yazdı sağlık ocağıda aynı
şekilde demir başlamamı söyledi ama ben almadım. Israrla başlamamı söylediler
ama almadım. Diğer sorum rota aşısının ilk dozunu yaptırdık yarın ikinci
dozu yapılcak. Her iki dozda aynı aşılarmı burdaki eczacı bilmiyorum diyince
sizede sorayım yarın alacağım çünkü bi yanlışlık olmasın. Son olarakta bir ay sonra kıbrısa gideceğiz iş dolayısıyla
seminere katılacağım bebeğim ve eşimde yanımda olacak. Öncelik herzaman anne
sütü bunu çok iyi biliyorum ama yanıma yolda bana kolaylık olması için bir
tavsiyeniz varmı. Orda otelde kalacağız. Önerileriniz için çok
teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilk aydan itibaren baslanirdi.
Zymafluor yerine, yerlisi cikti: Dentifluor0.25 kullanin.. SAKIN Demir ve Cinko vermeyin. Tamamen sacmalik. Rotavirus asisi hangi MARKA ile baslandi ise, o marka ile devam dilmelidir. Ilk sayfada; Yazarlar kisminda, "Rotavirus asilari" ile ilgili makalemi okuyun. 4. aydan sonra, anne sutu yetmediginde, "Kutu sutlerinden" (marka onemli degil) verebilrsiniz.
|
|
![]() |
|
Ebrudayan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ebrudayan
Hıcam elimdeki zymaflouru kullanmayımmı kapalı kıtu bekliyor şuan o kısmı anlamadım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
ONCE elinizdekileri kullanin.. Ayrica da ilerisi icin, Dentifluor alin. Yarin bulamayabilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|