Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - zymafluor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

zymafluor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ebrudayan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ebrudayan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: zymafluor
    Gönderim Zamanı: 16 Ara 2021 Saat 00:52

Hocam merhabalar ilk kızımı sadece sizin önerilerrinizle büyüttüm Allah razı olsun sizden  şuan 10 yaşında ellerinizden öper. Şimdi sıra ikincisinde J şuan 5 ay 10 günlük 6 temmuz doğumlu 3760 gr doğdu şimdi 8100 gr kız sadece anne sütü alıyor.

Hocam birkaç sorum olacak

Zymaflour u Almanyadan arkadaşımıza getirttik bir kutu. Daha fazla alıcaktım ama hepsinin son kullanım tarihi 05.2022 yani çok kısa ve daha fazla alamadık. İlk kızımın dişi erken çıkmıştı hemen kullandık diye hatırlıyorum ama küçük kızımın henüz çıkmadı. Ne zaman nasıl başlayayım birde son kullanım tarihi geçince atayımmı bitmezse.

İkinci soru doktor demir ve çinko yazdı sağlık ocağıda aynı şekilde demir başlamamı söyledi ama ben almadım. Israrla başlamamı söylediler ama almadım.

Diğer sorum rota aşısının ilk dozunu yaptırdık yarın ikinci dozu yapılcak. Her iki dozda aynı aşılarmı burdaki eczacı bilmiyorum diyince sizede sorayım yarın alacağım çünkü bi yanlışlık olmasın.

Son olarakta bir ay sonra kıbrısa gideceğiz iş dolayısıyla seminere katılacağım bebeğim ve eşimde yanımda olacak. Öncelik herzaman anne sütü bunu çok iyi biliyorum ama yanıma yolda bana kolaylık olması için bir tavsiyeniz varmı. Orda otelde kalacağız.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2021 Saat 02:59
Ilk aydan itibaren baslanirdi. 
Zymafluor yerine, yerlisi cikti: Dentifluor0.25 kullanin.. 
SAKIN Demir ve Cinko vermeyin. Tamamen sacmalik. 
Rotavirus asisi hangi MARKA ile baslandi ise, o marka ile devam dilmelidir.
Ilk sayfada; Yazarlar kisminda, "Rotavirus asilari" ile ilgili makalemi okuyun. 
4. aydan sonra, anne sutu yetmediginde, "Kutu sutlerinden" (marka onemli degil) verebilrsiniz. 
Yukarı Dön
Ebrudayan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Ebrudayan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2021 Saat 10:59
Hıcam elimdeki zymaflouru kullanmayımmı kapalı kıtu bekliyor şuan o kısmı anlamadım.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2021 Saat 18:18
ONCE elinizdekileri kullanin.. Ayrica da ilerisi icin, Dentifluor alin. Yarin bulamayabilirsiniz. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.