Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

zymafluor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=71341
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 10:51

Konu: zymafluor
Mesajı Yazan: Ebrudayan
Konu: zymafluor
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2021 Saat 00:52

Hocam merhabalar ilk kızımı sadece sizin önerilerrinizle büyüttüm Allah razı olsun sizden  şuan 10 yaşında ellerinizden öper. Şimdi sıra ikincisinde J şuan 5 ay 10 günlük 6 temmuz doğumlu 3760 gr doğdu şimdi 8100 gr kız sadece anne sütü alıyor.

Hocam birkaç sorum olacak

Zymaflour u Almanyadan arkadaşımıza getirttik bir kutu. Daha fazla alıcaktım ama hepsinin son kullanım tarihi 05.2022 yani çok kısa ve daha fazla alamadık. İlk kızımın dişi erken çıkmıştı hemen kullandık diye hatırlıyorum ama küçük kızımın henüz çıkmadı. Ne zaman nasıl başlayayım birde son kullanım tarihi geçince atayımmı bitmezse.

İkinci soru doktor demir ve çinko yazdı sağlık ocağıda aynı şekilde demir başlamamı söyledi ama ben almadım. Israrla başlamamı söylediler ama almadım.

Diğer sorum rota aşısının ilk dozunu yaptırdık yarın ikinci dozu yapılcak. Her iki dozda aynı aşılarmı burdaki eczacı bilmiyorum diyince sizede sorayım yarın alacağım çünkü bi yanlışlık olmasın.

Son olarakta bir ay sonra kıbrısa gideceğiz iş dolayısıyla seminere katılacağım bebeğim ve eşimde yanımda olacak. Öncelik herzaman anne sütü bunu çok iyi biliyorum ama yanıma yolda bana kolaylık olması için bir tavsiyeniz varmı. Orda otelde kalacağız.

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2021 Saat 02:59
Ilk aydan itibaren baslanirdi. 
Zymafluor yerine, yerlisi cikti: Dentifluor0.25 kullanin.. 
SAKIN Demir ve Cinko vermeyin. Tamamen sacmalik. 
Rotavirus asisi hangi MARKA ile baslandi ise, o marka ile devam dilmelidir.
Ilk sayfada; Yazarlar kisminda, "Rotavirus asilari" ile ilgili makalemi okuyun. 
4. aydan sonra, anne sutu yetmediginde, "Kutu sutlerinden" (marka onemli degil) verebilrsiniz. 

Mesajı Yazan: Ebrudayan
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2021 Saat 10:59
Hıcam elimdeki zymaflouru kullanmayımmı kapalı kıtu bekliyor şuan o kısmı anlamadım.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Ara 2021 Saat 18:18
ONCE elinizdekileri kullanin.. Ayrica da ilerisi icin, Dentifluor alin. Yarin bulamayabilirsiniz. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat