|
İlladin ve bactrim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yaksu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 463 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2021 Saat 22:25 |
Merhaba Kadir hocam.
1-Son 2 yıldır bactrimi reçetesiz alamıyorduk onu da zorla yazdırıyordum. İdrar yolu enfeksiyonu için kullanılan bir ilaç vs....dedi bir doktor diğeride çok ağır bu kadar yüksek ilaç 3-4 yaşındaki çocuğa verilmez.Anlayacağınız bayaa sıkıntı oluyor. Çok memnunduk 12 yıldır çocuklarıma kullanıyordum.Muadili önereceğiniz reçetesiz alabilceğimiz var mı? 2-gelelim illadine; son 5 yıldır eczaneler spreyini zorla satmaya çalışıyorlar.depodan getirtip alıyordum malesef son 1-2 aydır bulmakta zorlanıyorum hatta bir eczane onun içinde kortizon var çok sağlıklı değil dedi..illadin spreyi kullandık malesef damla etkili değil illadin damla muadili var mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turkiyenin EN SAHTEKAR CETESI bu; "Doktor-Eczaci" cetesidir. Pustlar bana dis geciremedikleri icin, boyle
sizleri zora sokarak acisini cikariyorlar! Emin olun bu PUSTLUGA, Saglik bakanligi ve Tip Fakulteleri de dahildir. 1- Bactrim ucuz ilac olup, doktorlara bir "cikar" saglamadigi icin, yazmak istemezler. Benim; "Bactrim nedir, ne degildir" makalemi Yazarlar kismindan okuyun. Benzer ilaclar orada yazilidir. 2- Iliadin damla bulamazsaniz, Spreyi, eski DAMLA sisesine bosaltin. Konsantrasyonlari aynidir. Butun dava; Iliadin spreyin daha pahali olmasidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|