Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

İlladin ve bactrim

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=71131
Tarih: 25 Tem 2025 Saat 17:13

Konu: İlladin ve bactrim
Mesajı Yazan: yaksu
Konu: İlladin ve bactrim
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2021 Saat 22:25
Merhaba Kadir hocam. 
1-Son 2 yıldır bactrimi reçetesiz alamıyorduk onu da zorla yazdırıyordum. İdrar yolu enfeksiyonu için kullanılan bir ilaç vs....dedi bir doktor diğeride çok ağır bu kadar yüksek ilaç 3-4  yaşındaki çocuğa verilmez.Anlayacağınız bayaa sıkıntı oluyor. Çok memnunduk 12 yıldır çocuklarıma kullanıyordum.Muadili önereceğiniz reçetesiz alabilceğimiz var mı?
2-gelelim illadine;  son 5 yıldır eczaneler spreyini zorla satmaya çalışıyorlar.depodan getirtip alıyordum malesef son 1-2 aydır bulmakta zorlanıyorum hatta bir eczane onun içinde kortizon var çok sağlıklı değil dedi..illadin spreyi kullandık malesef damla etkili değil illadin damla muadili var mı?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2021 Saat 03:59
Turkiyenin EN SAHTEKAR CETESI bu; "Doktor-Eczaci" cetesidir. Pustlar bana dis geciremedikleri icin, boyle
sizleri zora sokarak acisini cikariyorlar! 
Emin olun bu PUSTLUGA, Saglik bakanligi ve Tip Fakulteleri de dahildir. 
1- Bactrim ucuz ilac olup, doktorlara bir "cikar" saglamadigi icin, yazmak istemezler. 
Benim; "Bactrim nedir, ne degildir" makalemi  Yazarlar kismindan okuyun. Benzer ilaclar orada yazilidir.
2- Iliadin damla bulamazsaniz, Spreyi, eski DAMLA sisesine bosaltin. Konsantrasyonlari aynidir. 
Butun dava; Iliadin spreyin daha pahali olmasidir. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat