|
isal kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Tem 2020 Saat 17:49 |
iyi günler hocam 27 aylık bir kızım var 3 4 ayda bir 2 3 gün süren kusma 5 gün kadar süren isal yaşıyoruz bu 3 4 ay kusma olmadigi zamanlarda da öğürme olayi var dis fircalarken gorse bizi ogurur yada civik birşey gorsun ogurur cok ustune gitmemistim bi kere cok asiri kusma oldugu icin isal de vardi goturduk igne yapildi kesilsin diye yolladilar 10 gun sonra tekrar basladi bu sefer kesilmesini istemedim kan tahlili yapildi wbc ai yuksekti ama acil doktoru isal kusma olaylarunda yukselebiliyor ilaxa gerek yok yogurt yedir su icir ac kalsin dedi ama sonrasi gene tekrarladi 4 ay sonra bi sorun mu var diye goturdum kamerayla bakmayı teklif etti midesine korktum baktirmadim bu bi sorunun olduğunu mi gösterir 3 4 ayda bir tekrarlayan isal kusma yâda aralarda ogurme ilaç 2 3 kere kullandık 27 aya kadar onun dışında hiç vermedim doktorun kamerayla bakmasına onay vermelimiydim sorun varsa diye sizin görüşünüzü merak ediyorum hocam ona gore hareket edicem
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Midesinde, bakilacak bir sey yok!! Tamamen duygusal!!
2- Bu yas icin, WBC:17'nin ustu yuksektir, Turkiye'deki sahtekar Laboratuvarlarin "Referans araliklarina" inanmayin.. Kasten; is uzasin, daha fazla tahlil yapilsin diye, Eriskin referans araliklarini veriyorlar. Yediklerine ve miktarlarina dikkat edin. Muhim bir hastalik olsa, KILO KAYBI olurdu!!
|
|
![]() |
|
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
şuan da 13.5 kilo civarı hocam
eğer gene olursa hastaneye gidip durdurmamaliyiz değil mi kusmayi içindekini atana kadar beklemeliyiz birde wbc si 20ydi hocam gene de ilaç gerek gormedi doktor birde son olarak doktorun kamerayla bakmak istiyorum dedikten sonra sorduğumda midesinde yara olabilir mikrobik birsey olabilir demesiydi ne olursa yaradan şüphelenilir ki doktorun dediğini eklemeyi unutmusum hayırlı gceeler hocam
Düzenleyen MevaAnnesi - 01 Tem 2020 Saat 23:57 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
![]() ![]() Düzenleyen MevaAnnesi - 01 Tem 2020 Saat 23:56 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gecmeyen, gastrit sikayetlerinin benzeri olursa.
Devamli su/sivi gida alsin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|