Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip miyiz?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Grip miyiz?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ÖzlemBaharGülce Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 55
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ÖzlemBaharGülce Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip miyiz?
    Gönderim Zamanı: 23 Mar 2020 Saat 05:53
Hocam merhaba yıllardır takip ederim sizi iki kızımı sayenizde ilaçsız ve doktorsux büyütüyorum. 1 haftadır çok ciddi burun akıntısı başladı bende ve 2 kızımda. Sonra çok fazla boğaz ağrısı hala sürüyor. Bende 3 Gün Önce kuru öksürük başladı, Şimdi balgamlı öksürüyorum biraz ama hiç bu kadar ağır hastalık çekmedim. 10 gün oldu hiç dışarı çıkmadık. Eşim sağlam sadece. Şimdi hocam sorum şu:biz  korona mı kaptık hafif mi atlatıyoruz. Eşim korkutuyor gençlerde böyle geçiyormuş diye. Doktora gitmeli miyim ne yapmalıyım. Çok korkuyorum karantinaya alırlar diye. 1 haftadır boğaz ağrısı ve beni mahveden öksürük dev m ediyor. Kızlarım bir nebze daha iyi. Hiç ateş ol adı. Kusura bakmayın hçok  uzun yazdım. Doğru anlayabilmek adına 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118394
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2020 Saat 19:39
Covid-19 olsa bile yapacaklariniz, ayni Griplerdeki gibidir.
SAKIN ilac almayin..
SAKIN: Atesinizi(olursa) dusurmeyin.
Yazilarimi okuyun, benim demedigim hicbir seyi uygulamayin/.
Yukarı Dön
ÖzlemBaharGülce Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 55
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ÖzlemBaharGülce Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2020 Saat 23:28
Hocam çok sağolun. Ailem o kadar korktu ki bugün aile hekimine gitmek zorunda kaldım. Aile hekimi belki de haklı olarak muayene etmek bile istemedi, bir mucovit-c, theraflu forte tablet, pulmistat şurup verdi. Aynı zamanda emziriyordum. Bu ilaçları kullanmamda sakınca var mı? Bşr de biz viral bir hastalık mı geçiriyoruz? Apartmanımızın bahçesine çocuklarımla çıksak sıkıntı olur mu 10 günü geçti evden çıkmadık. Temiz havasız güneşsiz kalmak da sıkıntı olmaz mı? Sabırla cevapladığınız için sonsuz teşekkürler 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118394
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mar 2020 Saat 00:17
SAKIN, SAKIN o ilaclari kullanmayin!!
Atesiniz olursa, SAKIN atesinizi dusurmeyin.
Disari cikarsaniz; 1.5 metre kaidesine riayet edin..
Maske ve kolonya sizi KORUMAZ!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.