|
Grip miyiz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ÖzlemBaharGülce ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ÖzlemBaharGülce
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mar 2020 Saat 05:53 |
Hocam merhaba yıllardır takip ederim sizi iki kızımı sayenizde ilaçsız ve doktorsux büyütüyorum. 1 haftadır çok ciddi burun akıntısı başladı bende ve 2 kızımda. Sonra çok fazla boğaz ağrısı hala sürüyor. Bende 3 Gün Önce kuru öksürük başladı, Şimdi balgamlı öksürüyorum biraz ama hiç bu kadar ağır hastalık çekmedim. 10 gün oldu hiç dışarı çıkmadık. Eşim sağlam sadece. Şimdi hocam sorum şu:biz korona mı kaptık hafif mi atlatıyoruz. Eşim korkutuyor gençlerde böyle geçiyormuş diye. Doktora gitmeli miyim ne yapmalıyım. Çok korkuyorum karantinaya alırlar diye. 1 haftadır boğaz ağrısı ve beni mahveden öksürük dev m ediyor. Kızlarım bir nebze daha iyi. Hiç ateş ol adı. Kusura bakmayın hçok uzun yazdım. Doğru anlayabilmek adına
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118394 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Covid-19 olsa bile yapacaklariniz, ayni Griplerdeki gibidir.
SAKIN ilac almayin.. SAKIN: Atesinizi(olursa) dusurmeyin. Yazilarimi okuyun, benim demedigim hicbir seyi uygulamayin/. |
|
![]() |
|
ÖzlemBaharGülce ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ÖzlemBaharGülce
Hocam çok sağolun. Ailem o kadar korktu ki bugün aile hekimine gitmek zorunda kaldım. Aile hekimi belki de haklı olarak muayene etmek bile istemedi, bir mucovit-c, theraflu forte tablet, pulmistat şurup verdi. Aynı zamanda emziriyordum. Bu ilaçları kullanmamda sakınca var mı? Bşr de biz viral bir hastalık mı geçiriyoruz? Apartmanımızın bahçesine çocuklarımla çıksak sıkıntı olur mu 10 günü geçti evden çıkmadık. Temiz havasız güneşsiz kalmak da sıkıntı olmaz mı? Sabırla cevapladığınız için sonsuz teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118394 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN, SAKIN o ilaclari kullanmayin!!
Atesiniz olursa, SAKIN atesinizi dusurmeyin. Disari cikarsaniz; 1.5 metre kaidesine riayet edin.. Maske ve kolonya sizi KORUMAZ!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|