Grip miyiz?
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=65294
Tarih: 28 Ağu 2025 Saat 02:41
Konu: Grip miyiz?
Mesajı Yazan: ÖzlemBaharGülce
Konu: Grip miyiz?
Mesaj Tarihi: 23 Mar 2020 Saat 05:53
Hocam merhaba yıllardır takip ederim sizi iki kızımı sayenizde ilaçsız ve doktorsux büyütüyorum. 1 haftadır çok ciddi burun akıntısı başladı bende ve 2 kızımda. Sonra çok fazla boğaz ağrısı hala sürüyor. Bende 3 Gün Önce kuru öksürük başladı, Şimdi balgamlı öksürüyorum biraz ama hiç bu kadar ağır hastalık çekmedim. 10 gün oldu hiç dışarı çıkmadık. Eşim sağlam sadece. Şimdi hocam sorum şu:biz korona mı kaptık hafif mi atlatıyoruz. Eşim korkutuyor gençlerde böyle geçiyormuş diye. Doktora gitmeli miyim ne yapmalıyım. Çok korkuyorum karantinaya alırlar diye. 1 haftadır boğaz ağrısı ve beni mahveden öksürük dev m ediyor. Kızlarım bir nebze daha iyi. Hiç ateş ol adı. Kusura bakmayın hçok uzun yazdım. Doğru anlayabilmek adına
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Mar 2020 Saat 19:39
Covid-19 olsa bile yapacaklariniz, ayni Griplerdeki gibidir. SAKIN ilac almayin.. SAKIN: Atesinizi(olursa) dusurmeyin. Yazilarimi okuyun, benim demedigim hicbir seyi uygulamayin/.
|
Mesajı Yazan: ÖzlemBaharGülce
Mesaj Tarihi: 23 Mar 2020 Saat 23:28
Hocam çok sağolun. Ailem o kadar korktu ki bugün aile hekimine gitmek zorunda kaldım. Aile hekimi belki de haklı olarak muayene etmek bile istemedi, bir mucovit-c, theraflu forte tablet, pulmistat şurup verdi. Aynı zamanda emziriyordum. Bu ilaçları kullanmamda sakınca var mı? Bşr de biz viral bir hastalık mı geçiriyoruz? Apartmanımızın bahçesine çocuklarımla çıksak sıkıntı olur mu 10 günü geçti evden çıkmadık. Temiz havasız güneşsiz kalmak da sıkıntı olmaz mı? Sabırla cevapladığınız için sonsuz teşekkürler
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Mar 2020 Saat 00:17
SAKIN, SAKIN o ilaclari kullanmayin!! Atesiniz olursa, SAKIN atesinizi dusurmeyin. Disari cikarsaniz; 1.5 metre kaidesine riayet edin.. Maske ve kolonya sizi KORUMAZ!!
|
|