|
Kulak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Haticedmrky ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticedmrky
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2019 Saat 16:14 |
Kadir hocam iyi gunler oglum blgamli oksuruk ve gtip sonrasi dun gece kulak agrisi yasamaya basladi cok sifdetliydi nerdeyse hic uyumadi illiadin damla damlattim ama agrisi devam ettikce folven verdim sabah erkenden hastaneye goturdum ve bactrim yazdirdim sabah basladim antibiotige ates vardi biraz once oglum elini kulagina gkturdu ve kulak deliginde hafif sivi ve sarimdi bi doku vardi atesi 38 oglum 17 kilo ve 3.5 yasinda baska bisey yapmalimiyim hocam
|
|
![]() |
|
Haticedmrky ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticedmrky
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam parca parca oldu ama biz bu kulak agrisini genelde yasiyoruz ama daha once hic sivi gelmesi gibi bisey olmamisti diger yazilarinizdan okjdugum ve anladigim kadariyla zari delinmis oldugu peki hocam bu ne kadar boyle devam eder belirli bi yasi varmi.onlem amacli serum fiz kullaniyorum ama yine de oluyo bu agri baska bi onlemi varmidir veya ileriki yaslarda herhangi bi kotu geri donusumu olur mu bu kulak agrilarinin endiseleniyorum o yuzden yapabilecegim onereceginiz bisey varmidir hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Genellikle, bu tip cocuklarda, burun boslugu dar oldugu icin, Griplere bagli ODEM olustugunda, hemen Oztaki borusu kapanir. 10 yasina kadar surer. Iliadin kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haticedmrky
Peki hocam bactrim kullanayim degil mi bes gun gecene kadar da illiadin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Biraz okuyun.. 10 seneden beri bu mevzu konusuliyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|