Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=63837
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 04:32

Konu: Kulak
Mesajı Yazan: Haticedmrky
Konu: Kulak
Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2019 Saat 16:14
Kadir hocam iyi gunler oglum blgamli oksuruk ve gtip sonrasi dun gece kulak agrisi yasamaya basladi cok sifdetliydi nerdeyse hic uyumadi illiadin damla damlattim ama agrisi devam ettikce folven verdim sabah erkenden hastaneye goturdum ve bactrim yazdirdim sabah basladim antibiotige ates vardi biraz once oglum elini kulagina gkturdu ve kulak deliginde hafif sivi ve sarimdi bi doku vardi atesi 38 oglum 17 kilo ve 3.5 yasinda baska bisey yapmalimiyim hocam 

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2019 Saat 16:29
Hocam parca parca oldu ama biz bu kulak agrisini genelde yasiyoruz ama daha once hic sivi gelmesi gibi bisey olmamisti diger yazilarinizdan okjdugum ve anladigim kadariyla zari delinmis oldugu peki hocam bu ne kadar boyle devam eder belirli bi yasi varmi.onlem amacli serum fiz kullaniyorum ama yine de oluyo bu agri baska bi onlemi varmidir veya ileriki yaslarda herhangi bi kotu geri donusumu olur mu bu kulak agrilarinin endiseleniyorum o yuzden yapabilecegim onereceginiz bisey varmidir hocam

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2019 Saat 18:55
Genellikle, bu tip cocuklarda, burun boslugu dar oldugu icin, Griplere bagli ODEM olustugunda, hemen 
Oztaki borusu kapanir.  10 yasina kadar surer. 
Iliadin kullanin. 

Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2019 Saat 19:02
Peki hocam bactrim kullanayim degil mi bes gun gecene kadar da illiadin 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Eyl 2019 Saat 19:10
Biraz okuyun.. 10 seneden beri bu mevzu konusuliyor. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat