|
Nebulizatör |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melek18 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ara 2018 Saat 10:25 |
1-Merhaba Hocam,günlük gazete okur gibi verdiğiniz cevapları okuyorum hergün.Anasınıfına giden 5.5 yaşında oğlum 10 gündür grip.Üçü bir arada (
![]() ![]() ![]() 2-10 yaşındaki kızımda yaklaşık bir aydır ara ara kulak ağrısı var.Üçer günlük illadin-Bactrim ile atlattık.(geçen haftada bademciğim ağrıyor dedi biraz ateşlendi.Tavsiyelerinize uyup atlattık antibiyotiksiz.)dünden beri kulak ağrısı şiddetlendi,hanımla yine bir kavga havası ![]() Sağlıcakla kalın Hocam,selamlar
Düzenleyen Melek18 - 18 Ara 2018 Saat 13:55 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cihazi ZATEN almis oldugunuz icin, kullanin... SAKIN icine ilac koymayin. Suphelendiginizde Bactrim kullanin.. Bactrim; "Sulfonamid'dir"... Antibiyotik degildir. Ama, bunu; birakin Turk doktorlarina, Tip fakultelerine bile anlatamazsiniz.
|
|
![]() |
|
Melek18 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2018 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Hocam,oğlumun öksürük nöbetleri iyice arttı.Sabahtan akşam kadar makineli tüfek gibi 2 gündür öksürüyor.(Gece uyurken biraz azalıyor.)Ateş,kusma ve ishal yok.Öksürmekten yemek yiyemiyor.Tüm uyarılarıma rağmen eşim ve kayınvalidem oğlumu devlet hastanesine götürmüşler.(Zatürre korkusuyla).Doktor sırtını dinlemiş,boğazına bakmış ve hayret, grip geçiriyor demiş.Eşim ısrarla kan ve film istemiş.Gerek yok ,Çocuğa radyasyon aldırmayalım demiş.K.valide biraz daha diretince röntgen çektirmiş.Röntgende biraz balgam birikmesi var demiş ve ilaçları yazmış. İburamin zero,Klomaks 600 ve toboresed göz damlası(gözlerinde 2 gündür silme çapaklanma var).Eşim klomaksı ve toboresedi kullanmış hocam.Bir yerde yanlış mı yapıyoruz acaba?Sizin tavsiyelerinize uymaya çalışıyorum(tuzlu su,cold mix,ballı limon)Fakat eşimi ve çevremi ikna edemiyorum.Bu inatçı öksürük için başka ne yapacağım.?Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118362 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zorla kasinmislar, doktor'da KASIMIZ!!! Nasil olmussa olmus, Grip teshis edebilen bir doktor bulmussunuz ve ZORLA, doktoru, suca tesvik etmissiniz. Zaten gunumuz doktorlarinin, cogunlukla sahtekar olmasi boyle hasta aileleri yuzundendir.. Zorla; " -Beni dolandir, paralarimi al.." derseniz, onlarda alirlar.. Bu kadar da "saf" olunmaz ki!! SAKIN o ilaclari almayin.. Doktor akilli, bunlarin ne MAL olduklarini anlamis, "Aptali parasindan ayirmak sevaptir" hesabi ilaclari dayamis..Sakin o ilaclarin hicbirini kullanmayin.. Sadece Tobrased damlayi kullanin.. Grip icinde; benim anlattiklarimi uygulayin.. Hastalik (dolayisi ile oksuruk) 2-3 hafta surer.. Yazilarimi OKUTUN.. Yoksa, cocugun basina isler acacaklar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|