Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - El ayak ağız hastalığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumEl ayak ağız hastalığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Maviyesill Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 105
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Maviyesill Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: El ayak ağız hastalığı
    Gönderim Zamanı: 04 Haz 2017 Saat 23:37
Hocam iyi akşamlar, 

Oğlum 16 aylık 12 kg,  bu 3.gece 40 dereceye kadar ateşi yükseliyor, önce tek yanağında sivri ısırmış gibi başladı, sonra bilekleri, diz kapağı, ayağının altında belli belirsiz döküntüler gelmeye başladı, sonrada dilinin ucunda beyaz bir yara çıktı, hocam aynı zamana denk gelen şehirlerarası yolculuk ve gece soğuk havada cam açıkken uyudu, üşütmüş olduğunu da düşünüyorum. Bugun doktora götürdük, boğazında hafif kızarıklık var, el ayak ağız hastalığıda olabilir, ateşide düşürmek lazım ilerleyebilir dedi, sudafed pedifen verdi, hocam bu gece 3.gece, el ayak ağız hastalığında ateş bu kadar devam edermi? Gündüzleride çok halsiz ve uyuduğunda yine ateş 40 a dayanıyor, 

Az önce calpol verdim dayanamadım yanlışmı yaptım hocam?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118293
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2017 Saat 04:56
SAKIN, Sudafed'i kullanmayin!!!!
Pedifeni de, cok sart olmadikca kullanmayin.. Dayanabildigi kadar atesli kalsin.. SAKIN soguk tatbik etmeyin..
Ates ile ilgili 3 makaleyi, Yazarlar kismindan okuyun... 
Yukarı Dön
Maviyesill Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 105
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Maviyesill Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haz 2017 Saat 22:26
Yok hocam vermem sudafed, yazılarınızı okudum sağolun, bu gece 4.gece , ateşi yine 40 a yakın birşey  vermiyorum, ağır grip geçiriyor heralde dimi hocam, gündüzleride sürekli ateşli ve bitkin, 5 gece sürebileceğini biliyorum, yalnız bu geceki ateşinde elleri ve ayakları buz gibi, özel bir durummu? Birde sadece kısa kollu bir badi giydiriyorum, üstünede incecik örtü örtüyorum, çok üşüyor belli ama doğrumu yapıyorum hocam?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118293
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2017 Saat 05:53
Agiz kokusuna ve dil pasina bakin... Milyon kere anlattim!!! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.