|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Maviyesill ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maviyesill
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haz 2017 Saat 23:37 |
Hocam iyi akşamlar,
Oğlum 16 aylık 12 kg, bu 3.gece 40 dereceye kadar ateşi yükseliyor, önce tek yanağında sivri ısırmış gibi başladı, sonra bilekleri, diz kapağı, ayağının altında belli belirsiz döküntüler gelmeye başladı, sonrada dilinin ucunda beyaz bir yara çıktı, hocam aynı zamana denk gelen şehirlerarası yolculuk ve gece soğuk havada cam açıkken uyudu, üşütmüş olduğunu da düşünüyorum. Bugun doktora götürdük, boğazında hafif kızarıklık var, el ayak ağız hastalığıda olabilir, ateşide düşürmek lazım ilerleyebilir dedi, sudafed pedifen verdi, hocam bu gece 3.gece, el ayak ağız hastalığında ateş bu kadar devam edermi? Gündüzleride çok halsiz ve uyuduğunda yine ateş 40 a dayanıyor, Az önce calpol verdim dayanamadım yanlışmı yaptım hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118293 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, Sudafed'i kullanmayin!!!! Pedifeni de, cok sart olmadikca kullanmayin.. Dayanabildigi kadar atesli kalsin.. SAKIN soguk tatbik etmeyin.. Ates ile ilgili 3 makaleyi, Yazarlar kismindan okuyun...
|
|
![]() |
|
Maviyesill ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Maviyesill
Yok hocam vermem sudafed, yazılarınızı okudum sağolun, bu gece 4.gece , ateşi yine 40 a yakın birşey vermiyorum, ağır grip geçiriyor heralde dimi hocam, gündüzleride sürekli ateşli ve bitkin, 5 gece sürebileceğini biliyorum, yalnız bu geceki ateşinde elleri ve ayakları buz gibi, özel bir durummu? Birde sadece kısa kollu bir badi giydiriyorum, üstünede incecik örtü örtüyorum, çok üşüyor belli ama doğrumu yapıyorum hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118293 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Agiz kokusuna ve dil pasina bakin... Milyon kere anlattim!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|