|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yso ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nis 2017 Saat 01:28 |
Hocam merhaba 4 yaşındaki oğlumun 3 gündür ateşi var 38.8 derece.öksürükte var.sağlık ocağında boğazında kızarıklık olduğunu söylediler.iburamin cold ve kravel öksürük şurubu verdi almadım.kendi kendine geçmesini bekliyorum ballı limon veriyorum.genel hali kötü olduğu için 2 kere calpol verdim.merak ettiğim bu kadar yüksek ateş oğlumun yumurtalıklarına zarar verirmi öyle bşy duymuştum.birde hastalandığından beri gözlerinin içi kıpkırmızı oldu kan toplanmış gibi neden olabilir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyle bir sey YOK!! Zaten ates, zarar vermesin diye, ates esnasinda, torbalar sarkar ve testisler iyice vucuttan uzaklasirlar, bu da onlari korumaya yeterlidir. Tabiat APTAL degildir!!. Viral hastaliklarin cogunda (Kizamikta en belirgindir) gozlerde kizariklik olur.. Ayrica da; ates (veya sicaklik) testislere zarar VERMEZ!!! Eriskinlerde (cocuklarda degil) ates yuksekligi sperm yapimini azaltir.. Bu da gene vucudun, savunma mekanizmalarindan biridir.. ATES oldugunda: Dolasimdaki KAN, sadece enfeksiyonla ugrassin diye: 1- Istah kapanir, sindirim sisteminden kan cekilir. 2- Uyku artar; enerji tasarrufu olsun, guc kaybi olmasin diye.... 3- Eriskinlerde sperm azalir ve Seks ihtiyaci azalir, bu da gene enerji tasarrufu icindir..Yoksa, testisler isindi diye kalici bir kisirlik olmaz.. SAKIN Turkiye'de, doktorlarin ates hakkinda uydurdugu hicbir seye inanmayin. Zira en ust Profesoru bile, ne Fizyoloji nede Fizyopatoloji BILMEZ!! ILk sayfadaki yazarlar bolumunde; atesin yan etkileri makalemin en altinda bir ATES semasi var onu inceleyin.. Ustune tiklarsaniz buyuyor.. |
|
![]() |
|
yso ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam göz kızarıklığı kendiliğinden geçermi yoksa herhangi bi göz ilacı kullanmalımıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117976 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kendiliginden gecer.... AMMA!!! Bu esnada olusan; "yanma-batma" hissi ile hasta gozlerini cok ovalar ve eli ile gozune mikrop kacirirsa, o zaman capaklanma baslar, Tobrased gerekir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|