|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
güneşimoğlum ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 252 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güneşimoğlum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Oca 2017 Saat 16:40 |
Merhaba Kadir bey,6 yaşında oğlumun,25-hidroksi vit.D sonucu:(L)15.19 referans aralığı ise 30-100 doktor devit3 1×6 damla kullanmamızı söyledi.size danışmadan almak istemedim hocam.birde 34 yaşındayım,benim sonucumda 22.85 çıktı,banada 10 damla önerdi.sonuçlar çok mu düşük hocam,ne kullanmalıyım ne tavsiye edersiniz?ilginize teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Boyle; sacma sapan damlalar le arayi kapatamazsiniz.. Her ikiniz de; birer ampul Dvit3 icin.. Turk doktorlari D vitamini hakkinda bir sey bilmezler.
|
|
![]() |
|
*canımkızım* ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı *canımkızım*
Merhaba Kadir Bey, kizim 18 agustos 2016 dogumlu. 67 cm ve 9.5 kg. Sadece anne sutu aliyor. 3 aylikken d vitaminini kesti dr. Bingildagi kapanmis diye. D vitamini bebekler icin cok onemli diye okuyorum ama veremiyorum. Ne yapmaliyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne alakasi var!!! Siz bakmayin Turkiye'nin keriz doktorlarina!!! Onlar D vitamini zehirlenmesi ile D vitamini tedavisinin arasindaki farklari bilemeyecek kadar cahillerdir. Siz bingildaga degil, kafa capina bakin.. Bingildak ile sahtekarlar ugrasir. Bingildak erken kapansa, kafa capi buyumez. Gunde; 5 damla Dvit3 damla vermeye devam edin..
|
|
![]() |
|
*canımkızım* ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı *canımkızım*
2 aydir kafa capininayni olctuler. Ama eşim detayli olcmuyolar dedi.ilk olarak multi tabs kullandim 1 ml. Zaten kendimi sucladim cok mu verdim diye onu arastirdim ama olcu dogru. Sonra 3 damla verdim d vit.i .. cok cok tesekkur ederim. Yine kafa capina dikkat ederim. Iyi gunler size...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilk sayfadaki; "Boy-Kilo" cetvelinde, "Bas cevreleride var.. Esas oradan takip edin..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|