Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

D vitamini

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=55540
Tarih: 06 Ağu 2025 Saat 02:53

Konu: D vitamini
Mesajı Yazan: güneşimoğlum
Konu: D vitamini
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2017 Saat 16:40
Merhaba Kadir bey,6 yaşında oğlumun,25-hidroksi vit.D sonucu:(L)15.19 referans aralığı ise 30-100 doktor devit3 1×6 damla kullanmamızı söyledi.size danışmadan almak istemedim hocam.birde  34 yaşındayım,benim sonucumda 22.85 çıktı,banada 10 damla önerdi.sonuçlar çok mu düşük hocam,ne kullanmalıyım ne tavsiye edersiniz?ilginize teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2017 Saat 19:07
Boyle; sacma sapan damlalar le arayi kapatamazsiniz..
Her ikiniz de; birer ampul Dvit3 icin..
Turk doktorlari D vitamini hakkinda bir sey bilmezler.

Mesajı Yazan: *canımkızım*
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2017 Saat 01:00
Merhaba Kadir Bey, kizim 18 agustos 2016 dogumlu. 67 cm ve 9.5 kg. Sadece anne sutu aliyor. 3 aylikken d vitaminini kesti dr. Bingildagi kapanmis diye. D vitamini bebekler icin cok onemli diye okuyorum ama veremiyorum. Ne yapmaliyim?

Mesaj Tarihi: 24 Oca 2017 Saat 01:33
Ne alakasi var!!! 
Siz bakmayin Turkiye'nin keriz doktorlarina!!!  Onlar D vitamini zehirlenmesi ile D vitamini tedavisinin
arasindaki farklari bilemeyecek kadar cahillerdir.
Siz bingildaga degil, kafa capina bakin.. Bingildak ile sahtekarlar ugrasir. Bingildak erken kapansa, kafa
capi buyumez.

Gunde; 5 damla Dvit3 damla vermeye devam edin..

Mesajı Yazan: *canımkızım*
Mesaj Tarihi: 24 Oca 2017 Saat 01:45
2 aydir kafa capininayni olctuler. Ama eşim detayli olcmuyolar dedi.ilk olarak multi tabs kullandim 1 ml. Zaten kendimi sucladim cok mu verdim diye onu arastirdim ama olcu dogru. Sonra 3 damla verdim d vit.i .. cok cok tesekkur ederim. Yine kafa capina dikkat ederim. Iyi gunler size...

Mesaj Tarihi: 24 Oca 2017 Saat 04:49
Ilk sayfadaki; "Boy-Kilo" cetvelinde, "Bas cevreleride var.. Esas oradan takip edin..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat